Budapest pride. Bez zahraničních peněz, podpory zahraničních korporací a Sorose skončila neslavně

Sdílet

Minulý týden proběhl další ročník nejteplejšího týdne v roce tady v Budapešti – Budapest Pride. Když si ale vyrazíte z bohatší Budy do chudší Peště a zrovna potkáte duhový průvod jako já, pak uvidíte velký rozdíl proti předchozím letem!

Účastníků sotva polovina, žádné korporátní alegorické vozy a program nic moc. Sice je snaha okupovat centra maďarské národní histrorie jako Deak Ter (náměstí hrdinů), ale na úpadku akce to nic nemění. Jak pochody LGBT pýchy nepodporuje místní vláda, zahraniční korporace a Soros a nejsou za tím jejich peníze, tak zájem profesionálních LGBT neziskovkářů upadá.

Zahraniční media se sice snaží úpadek LGBT akce roku bagatelizovat, ale moc se jim to nedaří.

Tady v Maďarsku je od roku 2021 zakázána LGBT propaganda mezi nezletilou mládeží a tresty jsou velmi přísné. Proto se musí zahraniční aktivisté, korporace a Sorova neziskovka držet v pozadí. Hrozil by jim přísný postih.

Závěr z toho je jednoduchý. LGBT hnutí je velkými penězi nafouknutá bublina, která by bez podpory vlád, neziskovek a korporací sama splaskla. Gayů a leseb je ve skutečnosti jen pár a nebýt propagandou poblbnuté mládeže, tak by se celé LGBT hnutí zredukovalo na pár desítek nešťastníků, kteří by potřebovali především psychiatrickou péči.

Proto se ptám, v čí zájmu je celé to LGBT hnutí?

Nadnárodní korporace jsou podporovatelem LGBT++P agendy

Ondra Š., Budapešt, Maďarsko


Sdílet

2 Replies to “Budapest pride. Bez zahraničních peněz, podpory zahraničních korporací a Sorose skončila neslavně

  1. Korporace ovládli manažeři, kteří by za 100usd a kariéru prodali čertu duši, pak se nedivte, ze podporuji kdejakou blbinu, kterou jim majitele nařídí !

    1. Nepodcenovat tyto zrudy uchylne ,nejsou to zadni zebraci kteri si radi navzajem lesti sasky a pozdeji zasunutim do cehokoliv Nezapomente na tisice deti ktere mizi a nikdo je nenajde .A co novy film o detech pouzivanych v pornografii ktere stale zahadne mizi. Je to kratce receno dobytek uchylny z vyssich kruhu zdegenerovane spolecnosti Vzdyt jiz pred nejmene deseti lety se rikalo ze kdo neni buzerant v Hollywoodu tak se za nej vydava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *