„Dezoláti“ se seriozními akademickými tituly, liberálně demokratický režim z toho klepne

Sdílet

Liběrálně demokratický režim soustavně líčí národní opozici jako nevzdělanou lůzu, která nikde nebyla, nemá žádné vzdělání, má špatné zuby a proto nechce tu muslimské uprchlíky, jindy lgbt perverze, nebo válčit proti Rusku, či otročit pro globální finanční oligarchii.

Paradoxně je to přesně naopak. Stačí se podívat na přispěvatele a podporovatelé propuštěné učitelky M. Bednářové z Prahy. Ta byla režimními protagonisty J. Kroupou a O. Kolářem propuštěna proto, že vyslovila ve škole jiný názor na ukrajinskou krizi a udal jí právě syn J. Kroupy.

Mezi dárci na její transperentní účet na obranu před soudem jí přispívají lidé s váženými akademickými tituly jako Ing, MUDr. atd., To značí vystudování odborných a náročných VŠ. Pomálu je tam titulů Bc. apod, což naopak často (né vždy třeba u zdravotních sester DiS) značí humanitní obory s pseudo vzděláním, které má většina aktivních liberálních demokratů.

Proti protičeskému liberálně domokratickému režimu nestojí ždání nevzdělaní dezoláti, ale naopak vzdělaná střední vrstva, která je základem každé svobodné (a případně demokratické) společnosti.

Z toho zjištění režimní poskoky nejspíš klepne pepka...

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “„Dezoláti“ se seriozními akademickými tituly, liberálně demokratický režim z toho klepne

  1. Tak někomu stačí a vyhovuje mít „jen“ bakaláře/disáka v normálním a užitečném oboru. Spíš ty pseudoobory a pseudoškoly jsou velké špatné. Když jsem viděl co se vzdělává a přednáší na fildě a soc. vědách…Kam tohle došlo .. není to tak dávno co byl filozof kultivovaný vzdělaný člověk s obrovským přehledem ovládajícím několik jazyků a dneska…

    Co školné na VŠ jaký na to máte názor? Jako kromě psychicky a časově náročných oborů jako farmačka a medicína mají studenti vesměs rozvrh roztahaný přes celý pracovní týden . Lepší by bylo kumulace jen do několika dnů – něco mezi dálkovým a denním studiem, na snadnější možnost brigády/částečného úvazku -nejlépe praxe v oboru… Aby si sami na sebe vydělali. O to víc by si školy vážili.

  2. Dehonestovat lze různě. Po prvním vítězství M. Zemana v prezidentských volbách někdo z pražské kavárenské stoky uvedl, že Zemana volili lidi, kteří jedí vepřo knedlo zelo. Klaus jako ministr financí ironicky nálepkoval komunisty. Nálepkou lze také provést únik před odpovědí na nepříjemnou otázku.
    Jistě platí, že titul není patent na rozum. Viz třeba prof. Putna. Dobře je to vidět na našem zlatoústém premiérovi. Ani prezident zvláště nevyniká úrovní rozumu. Titul, studium, je předpokladem, aby se člověk stal intelektuálem – což neznačí nutně rozumným intelektuálem. Někdy se toto zaměňuje s inteligentem, ale ten je ve skutečnosti třeba i bez vyššího vzdělání, protože je to otázka vrozené inteligence. Lepší výt rozumným inteligentem než nerozumným intelektuálem. Navíc – dnes intelektuálové často nemají všeobecné vzdělání, proto jsou terčem posměchu ze strany důchodců, kteří zpravidla například jako středoškoláci, všeobecné vzdělání mají. Znalosti absolventů FF UK jsou děsné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *