Co nám jedovatá ukrajinská pšenice říká o ukrajinských vládcích? Zdraví ukrajinské populace jim bylo vždy ukradené a sami si vozili kvalitní potraviny ze zahraničí

Sdílet

Současný spor o nekvalitní a jedovatou ukrajinskou pšenici prodávanou v ČR za agresivní podpory „české“ vlády ukazuje ještě na jednu skutečnost. Jaké potraviny museli léta jíst sami Ukrajinci. Jejich vládcům bylo zdraví tamější populace naprosto ukradené. Klidně trávili místní populaci nejrůznějšími průmyslovými jedy (ano jedná se o jedy k hubení škůdců a plevele) a když nebylo komu pšenici udat (utěk velké části obyvatelstva mimo zemi kvůli válce Ruska a NATO, tak jí prodali do zahraničí. Odpor obyvatel zemí EU vůči jedovaté ukrajinské pšenici (a teké geneticky modifikované) tedy odhaluje, že ukrajinské obyvatelstvo bylo podobným potravinám vystaveno již mnoho let. Sami pro sebe si vládci Ukrajiny vozili zdravé potraviny ze zahraničí.

Ukrajina sice je exportérem pšenice, ale 40% půdy leželo vždy ladem a nikdo ho neobdělával. Co vedlo a vede tamější elity k tak bezohlednému přístupu k místnímu obyvatelstvu?

Tady si musíme uvědomit, kdo na Ukrajině od jejího vzniku v rpce 1992 vládne. Hned po převratu se stejně jako jinde v bývalém socialistickém bloku téměř veškeré ekonomické a politické (justiční) moci zmocnili místní židovští podnikatelé a klany. Tak vznikli oni „oligarchové“, kteří ovládli zemi a díky svému původu a nábožentsví necítili k místnímu obyvytelstvu žádné vazby. Nikomu z nich nedělalo těžké spní vykořisťování místního obyvatelstva na UKrajině, ani likvidace tamějšího zdravotnictví, školství a sociálního systému. Na Ukrajině to bylo navíc umocněno skutečností, že tzv aškenáztí židé jsou původem z Chazarské říše a jedná se o židovské konvertity. Mnoho z nich se aktivně podílí na projektu obnovy Chazarské říše jako Izraele 2.0. práva na dnešní Ukrajině. Tím pádem bude pochopitelně potřeba se zbavit části ukrajinského obyvatelstva a nucená migrace je jen jedním ze působů jak udělat místo pro přesun židovského obyvatelstva z Izraele a jiných částí světa.

Že se jedovatá ukrajinská pšenice prodává právě Čechům je jen potvrzení toho, kdo v Česku doopravdy vládne. Češi to nejsou….!

MIke Donák, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Co nám jedovatá ukrajinská pšenice říká o ukrajinských vládcích? Zdraví ukrajinské populace jim bylo vždy ukradené a sami si vozili kvalitní potraviny ze zahraničí”

  1. „Co nám jedovatá ukrajinská pšenice říká o ukrajinských vládcích?“
    Epstein, maj to k jídlu, nebo na kšeft?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *