Veřejnoprávní TV, „menstruující lidé, nikoliv ženy“.

Sdílet

Kanál „funk“ patřící německým veřejnoprávním stanicím ARD/ZDF (obdoba CT) zveřejnil příspěvek o menstruacích, který doplnil titulkem „menstruující“ lidé. Pro čtenáře redaktor vysvětlil, že „menstruovat neznamená být ženou“! Podle redaktora prý například ženy po menopauze už také nemenstruují a přesto jsou ženy. U několika málo čtenářů to vyvolalo nadšení, že prý nejenom ženy trpí menstruací!

Západní svět se ponořil do světa perverze, bizáru a lži. Vše normální je zpochybňováno a následně zesměšňováno a případně rovnou likvidováno. Normální rodina, vztahy mezi muži a ženami atd. Osoby, které vyžadují odbornou péči, jsou dávány dětem za vzor. Smutnou roli v tom hrají veřejnoprávní media, která jsou jedním z hlavních propagátorů globalistických perverzí.

Nic ale nevzniklo samo od sebe, ani za tím není „byrokracie“, jak se nám falešní proroci snaží občas namluvit. Na vině jsou perverzní globální elity usilující o zničení tradiční bílé rodiny a bílých národů.

Tohle je ten západ, na který chtějí české „elity“ patřit? Děkujeme nemáme zájem!


Sdílet

One Reply to “Veřejnoprávní TV, „menstruující lidé, nikoliv ženy“.”

  1. tato verbez tc. u moci znici snad planetu .To co se deje v USA s negroidni verbezi jiz neni ani mozne .Viz strilecky rabovani obchodu za bileho dne kradeni aut u pump kdyz lide tankuji ,vsude vedeni pod negro prokuratory a majory coz jsou funkce s neomezenou pravomoci Nemluvim jiz ani o pervertrech kteri za pomoci vlady homosexualu prosazuji zakony na ochranu onech prasat Hnus a hnus a sileny dedek s tlupou zidu a homosexualu prosazuje vetsi a vetsi ulevy a vyhody ,pojistit ilegaly a to co se deje v Evrope je take lahudka popd vedenim fialoveho hnusu a zrzavce lisky debilni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *