Proč mají Češi jíst podivné „ukrajinské“ obilí? Podívejte se, kdo to obilí prodává a kdo řídí českou vládu a zahraniční politiku?

Sdílet

Česká vláda jako jediná ve střední Evropě dál podporuje import a spotřebu ukrajinského obilí. To je podle všeho zdravotně závadné a vytáčky ministra zemědělství o „testech nezávadnosti“ nelze brát příliš vážně. Ostatně výsledky testů ještě nejsou známy a zdravotně rizikové ukrajinské obilí se už Čechům prodává. Vlády Polska, Slovenska, Maďarska, Rumunska atd. preferují zdraví vlastního obyvatelstva před zájmem vlastníků tohoto podivného obilí. „Česká“ vláda to ale vidí jinak. Zájem vlastníků ukrajinského obilí a jejich zisk je pro ní důležitější než zdraví české populace. To není náhoda, ty v politce neexistují.

Proto se ptejte, kdo ukrajinské obilí vlastní a Čechům prodává a kdo ve skutečnosti ovládá českou zahraniční politiku a rozhoduje o tom, že se tu tohle obilí dál prodává?

Ukrajinu včetně většiny půdy vlastní místní oligarchové, kteří jsou v naprosté většině židovského původu. Zbytek vlastní zahraniční firmy, ale i zde se jedná v naprosté většině o firmy vlastněné Židy především z USA a Izraele. Takže vlastník obilí je znám.

Kdo ovládá českou zahraniční politiku? Česká vláda začátkem roku jmenovala nového zmocněnce pro „zahraniční a bezpečnostní politiku“. Stal se jím jistý T. Pojar, bývalý globalistický neziskovkář pocházející z prominentní židovské pražské rodiny. To on dnes primárně rozhoduje o české zahraniční politice podle zahraničních pokynů. Ministr Lipavský je jen nastrčená loutka, která je většině lidí k smíchu. Zato Pojara skoro nikdo nezná. Zajímavá náhoda, že?!

Zbytek si moudrý čtenář dokáže dát dohromady sám! Už je vám jasné, proč musíte konzumovat pochybné ukrajinské obilí a kdo na tom profituje?

Pamatujete, jak media psala, že ukrajinské obilí je určené pro Afriku? Pamatujete, kdo vás trávil experimentálními vakcínami proti koronaviru?

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *