Představitelé „občanské společnosti“ začali drancovat veřejné rozpočty ve velkém. Rekonstrukce bazénu v Liberci za 1,5 mld. Kč připadá politikům z ODS „normální“

Sdílet

Všechny ústavní instituce a většinu radnic velkých měst obsadily různými způsoby zástupci občanské společnosti, oni samozvaní demokraté. V rukách mají i media a justici. Jelikož jejich primární motivace je ve velké většině zlepšení své ekonomické situace, tak už ztratili veškeré zábrany.

U nás v Liberci navrhuje vládnoucí ODS rekonstrukci místního bazénu za 1,5 mld. kč! To je částka, která odpovídá celkovému investičnímu plánu města na 3 roky. Pokud se taková investice bude realizovat a vše k tomu směřuje, pak nebude po 3 roky ani koruna na investice do oprav škol, školek, údržby zeleně atd. Přitom bazén funguje a ve městě je velké soukromé vodní centrum Babylon. To pochopitelně propagátorů „občanské společnosti“ nijak nevadí, oni už nejspíš počítají procenta, která jim to přinese. Jak to prý říkal bývalý premiér Topolánek z ODS a svém nástupci z ODS Nečasovi. „Chtěl by peníze, ale bojí se krást“. To je minulost, většina dnešních kádrů havlismu se už takových věcí nebojí….

Ono to totiž nevadí jejich zahraničním pánům. Těm naopak zkorumpovaný politik zastupující jejich zájmy velmi vyhovuje. Kdyby se cukal a nechtěl třeba nějaké příkazy plnit, tak ho vždy snadno mohou zavřít do vězení za korupci, brání úplatků, podpory drogových mafií atd. Takhle je po roce 1989 řízen náš stát a byl tak nastaven celý politický systém. Češi budou muset přijít s něčím jiným, tohle nás zavedlo do koloniálního postavení a možné fyzické likvidace ať už formou imigrace, očkováním, čí válčením na Ukrajině za cizí zájmy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *