Česká pošta bude zavírat pobočky v Praze, Brně, Ostravě… Lukrativní pozemky pak jistě náhodou skončí v rukách podnikatelů napojených na vládnoucí „liberálně demokratický“ režim. Vsadíte se?

Sdílet

Vláda P. Fialy předloží plán za zavření asi 300 poboček české pošty. Překvapivě to nebudou pouze malé venkovské pošty, ale pobočky ve velkých městech. Praha zruší 35 poboček, v Brně 12 (Petr Fiala žije právě zde), v Ostravě 27, v H. Králové 7 atd… O práci přijde asi 1600 zaměstnanců.

Celá akce vyvolává dojem toho, že jedním z efektů „restrukturalizace“ pošty je následný rozprodej jejího již nepotřebného majetku a ten pošta vlastní často lukrativní. Jde především o pozemky ve velkých městech. Je skoro jisté, že je následně zprivatizují přátelé „demokratických“ politiků za výhodné ceny. Vždyť o tom je přece liberální demokracie – zlepšit si svůj majetkový stav. To je hlavní motivace liberálně demokratických politiků. Vsadíte se?

Ideologii o tom, že „chamtivost je dobrá“ (což je de facto A. Smith a jeho neviditelná ruka trhu – onen sobecký zájem pekaře, který je údajně dobro pro ostatní), už liberální demokraté mají dávno. Takové chamtivce, co mají nějaké škraloupy z korupce, braní úplatků atd, pak zahraniční pán snadno ovládá a oni mu musí sloužit.

Nic nového pod sluncem, převrat po roce 1989 byl právě o tom!

Navíc likvidaci institucí státu se globalčikům hodí. Protože tam, kde je pošta, tam je i stát.

Pošťák celým srdcem


Sdílet

One Reply to “Česká pošta bude zavírat pobočky v Praze, Brně, Ostravě… Lukrativní pozemky pak jistě náhodou skončí v rukách podnikatelů napojených na vládnoucí „liberálně demokratický“ režim. Vsadíte se?”

  1. obrezane smradlave monstra.
    dajte cesko cechom/moravakom
    slovensko dajte slovakom
    rusko dajte rusom

    a nastane mier

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *