Anticivilizační šílenství v Praze. Místo 2 pruhů pro auta budou 2 pruhy pro kola a zruší se parkovací místa. Podle politiků je auto luxus a zbytečnost….

Sdílet

Praha se pod vedením radikálních stran „občanské společnosti“ rozhodla vyhnat běžné lidi z města. Jedním z nástojů je i likvidace možnost mít a provozovat v Praze vlastní automobil. Proto Praha záměrně komplikuje dopravu, likviduje parkovací místa atd.

„Pěkným“ příkladem je Olšanská ulice na Praze 3. Původně zde byly 2 pruhy pro auta a vedle široký chodník a po straně ulice parkoviště pro auta. Pak se jeden pruh pro auta ubral a nahradil cyklo pruhem, po kterém ale žádná kola nejezdí. Po ulici totiž vede tramvajová trasa!

Nyní má dojít ke zrušení parkovacích míst a na ulici budou vedle sebe hned 2 pruhy pro cyklisty, kteří ale nejezdí ani po jednom již existujícím! pruhu. Přitom vedle je široký chodník, kam by se vešli jak cyklisté, tak chodci. Podle radních jde ale o to, že auto je prý luxus a zbytečnost. Jistě, oni mají auta služební, tak svá nepotřebují….

Města se tak stanou pro bílé lidi neobyvatelná a ti se vystěhují ven na periferie. Místo nich vlády a radnice dovezou barevné imigranty. Tak to udělaly v západní Evropě a opakují tak vyzkoušený model. Nechají si to Pražáci líbit?


Sdílet

3 Replies to “Anticivilizační šílenství v Praze. Místo 2 pruhů pro auta budou 2 pruhy pro kola a zruší se parkovací místa. Podle politiků je auto luxus a zbytečnost….

  1. Pořád vám to ještě nedochází?
    Co se děje, děje se jako součást plánu. Nebo si snad myslíte, že pro těch cca 5 tisíc elektroaut v Praze budou zapotřebí 3 jízdní pruhy? Všechna ostatní auta přestanou existovat. Otroci auta nepotřebují. Pro ně budou sdílená elektrokola, pro ty výše postavené elektroskůtry. Kam se chcete dostat za povolených 15 minut jízdy?

  2. Prágláci a v čem je prosím v čem? V prvé řadě zabavte všem politikům všechna auta, stejně jste je zaplatili vy a nejen vy, navíc jim platíte palivo a kupte jim kola značky SOB, to jim musí stačit za tu práci co pro stát dělají a bude vymalováno. Jenže jak vás znám vy raději polezete po kolenou jen aby se oni „vyvolení“ měli dobře, takže náplast na hubu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *