Wikipedie začíná připomínat „rádio Jerevan“. Ukrajinci prý zničili všechny ruské tanky, ale Rusové s nimi kupodivu dál válčí…

Sdílet

Wikipedia bývá často označována jako „nezávislý“ zdroj, přitom je další z mnoha pramenů oficiální globalistické propagady. Pamětníkům to připomíná „Rádio Jerevan“ z časů socialistického humoru.

Jeden příklad za všechny. V článku o sovětském tanku T-80 (používaném jak Rusy, tak ukrajinskou armádou) se dočtete, že jich Rusko mělo pře začátkem konfliktu s vojsky NATO na Ukrajině 424. Současně se dozvíte, že jich prý „Ukrajinci“ již 420 zničili.

Znalci ruské armády se pak právem podiví, že tento tank nadále figuruje ve výzbroji několika tankových pluků ruské armády a je nadále nasazován na frontě. Mimo jiné v bojích u Artěmovsku (Bachmutu). Stejně „uvěřitelně“ působí informace, že ukrajinská armáda měla těch tanků 271 a v bojích jich ztratila pouze 37.

Pro mladší ročníky pár „zpráv z radia Jerevan“. Otázka čtenáře,“ je pravda, že čínská vojska napadla pokojně orající sovětský traktor? Odpověď rádia Jerevan, „ano je to pravda, sovětský traktor se vznesl, palbu opětoval a pak se nepoškozený vrátil na základnu“….!

Pro čtenáře z řad „slušných a vzdělaných lidí“ ještě technická poznámka. Jerevan je hlavní město Arménie, dříve Arménské sovětské socialistické republiky! To je aby jste nemarnili čas hledáním na mapě Bulharska, nebo Ukrajiny, či Patagonie…. ten můžete věnovat čtení článku, jak ukrajinský myslivec sestřelil ruskou stíhačku a kyjevská babička sestřelila ruský dron gumou od zavařovačky (oboje zprávy z oficiálních „věrohodných“ medií).


Sdílet

2 Replies to “Wikipedie začíná připomínat „rádio Jerevan“. Ukrajinci prý zničili všechny ruské tanky, ale Rusové s nimi kupodivu dál válčí…

  1. To je v pohodě. Podle Putina zničili Rusové ukrajinskou armádu už třetí den války. Teď prý už nebojujou proti ZBU, ale proti NATO. Kyjev říkali že zaberou do tří dnů a celou Ukrajinu za 14 dnů. Tak jsem zvědav, kdy začne ten odpočet? Od kdy se má začít ty 3 dny odpočítávat zatím neřekli… Po 14 měsících „speciální operace“, když v Rusu lidi vyfasovali kriminál natvrdo za to, že tomu říkali válka, mám dojem, že se jim ty 3 dny nějak protáhly… :-)) https://www.youtube.com/watch?v=JR47tBGqWYA

    1. Oni Ukrajinskou armádu už podle všeho zničili, ted bojuji s armádami NATO, sloužícími globální lži-dokracii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *