V ČR se otevřeně propaguje neonacismus, ale židovské organizace, aktivisté, novináři, poslanci, členové vlády překvapivě mlčí. Co je cílem téhle podivné ukrajinsko-židovské aliance?

Sdílet

V Česku se otevřeně propagují neonacistické symboly, pořádají oslavné trachtace a party se jmény nacistických zločinců. Vše za nezájmu úřadů a politiků, to není v kolonii nic překvapivého.

Co ale překvapivé je, že k tomu mlčí židovské organizace a obce, které jindy kritizují byť i jen náznaky údajného antisemitismu a neonacismu (někdy si je dokonce i sami vymýšlejí). Mlčí židovští aktivisté jako Klára Kalibová. Mlčí poslanci židovského původu, mlčí členové vlády, kteří mají údajně židovský původ, mlčí židovští novináři a pro židovská media, mlčí židovští podnikatelé. Všem by podobné projevy z řad českého obyvatelstva vadily byť i jen náznakem, nyní dělají, že je vše v nejlepším pořádku. Kritiky současného stavu dokonce policie ČR na příkaz z nejvyšších míst skandálně šikanuje.

Co tak najednou? Nebo snad u někoho údajný neonacismus vadí (český a slovenský gojim) a u jiného skutečný a prokazatelný veřejný neonacismus nevadí (banderovec neonacista)?! To vede v otázce, za čí zájmy se na Ukrajině skutečně bojuje?

Pěkně po pořádku. Ukrajina je zcela ovládána židovskou menšinou. Prezident je Zielenski je židovského původu, všichni jeho nejbližší spolupracovníci a významní úředníci jsou rovně Židé. Židé ovládají veškerou ekonomickou moc na Ukrajině a zprivatizovali do svých rukou i téměř veškerou půdu. Etnickým Ukrajincům na Ukrajině už nepatří vůbec nic. Jména jako Pinchuk, Kolomajsky atd. jsou veřejnosti dobře známa. Za jejich zájmy umírají statisíce Ukrajinců a vojáků zemí NATO (především z Polska a Pobaltí). Přitom židovské populaci bylo na začátku konfliktu dovoleno ze země jako jediné odejít. Židovští muži na rozdíl od Ukrajinců na frontu nemuseli a v klidu si hoví v Izraeli, či zemích EU.

V židovských kruzích se už dlouho mluví o obnově původní vlasti tzv. aškenázských židů Chazarské říši. Ta se rozkládala právě na území dnešní Ukrajiny a je tedy původní pravlastí většiny dnešních židů, kteří konvertovali k judaismu před 1000 lety. Vytvoření této říše jako Izraele 2.0 narušila právě ruská operace na Ukrajině.

Jak by se z Ukrajiny opět stala součást historického Ruska, pak by byl plán na vytvoření velké Chazarie narušen. Proto tu najednou vznikla aliance neonacistů, podporovaná a financovaná židy. Ta má zajistit udržení území, kde se tahle nová říše bude moci zformovat. Hloupí Ukrajinci mávající neonacistickými prapory si neuvědomují, že v ní pro ně nebude místo. Maximálně tak v roli otroků. Budou Češi chudnout a následně i umírat za židovské zájmy jako dnes Ukrajinci?

Absence oficiální historické literatury o chazarské říši a jejích obyvatelích dává prostor pro vznik mnoha alternativních a často antisemitských teorií

V ruských a polských konzervativních kruzích se již léta mluví o tom, že za zrozením Banderovců v minulosti stáli židovští mecenáši a pak by tahle staronová aliance nebyla nic nového.

Podivné rovněž je, že se kritika neozývá ani od židů, kteří se hlásí k českým vlasteneckým hnutím a stranám.

Takový „Ukrajinec“ židům překvapivě nijak nevadí….. u Čechů vidí antisemitismus často skoro ve všem

Oslava S. Bandery, ukrajinského nacionalisty, který velel jednotkám, které masakrovaly i židy.

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “V ČR se otevřeně propaguje neonacismus, ale židovské organizace, aktivisté, novináři, poslanci, členové vlády překvapivě mlčí. Co je cílem téhle podivné ukrajinsko-židovské aliance?”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Žida, který by se hlásil k české vlastenecké frontě, tak takového nezná. Myslíte tím třeba Kurase, ten, co žije ve Velké Británii a tvrdí, že má 4 národnosti?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *