Skladatel L. van Beethowen byl běloch! V Německu to raději potvrdili výzkumem, protože černý zpěvák tvrdil opak

Sdílet

Slavný německý hudební skladatel Ludwig van Beethowen byl běloch a neměl ani černou barvu pleti ani černé předky. Potvrdila to antropologická studie DNA institutu Maxe Plancka v Lipsku. Hlavním důvodem výzkumu bylo tvrzení umělce Roberto Blanco (původem z Kuby), že Beethowen byl černý jako on. V minulosti se údajně o jeho původu také spekulovalo, protože měl přezdívku Spagnol (Španěl).

Je to další z mnoha bizardních projevů řízeného rozkladu západní společnosti aktivisty ve službách globální finanční oligarchie. Cílem je zpochybnit identitu západních národů, rodiny a kultury a dezorientované bělochy zlikvidovat a nahradit barevnými muslimskými přistěhovalci.

Všichni pochopitelně ví, že Beethowen byl běloch, existuje řada jeho podobizen a popisů, ale to nevadí, zpochybnit to přece jde. Stejně jako všichni ví, že jsou jen 2 pohlaví. Ale to někomu nebrání vnucovat většině, že je jich mnoho.

S Beethowenem a jeho barvou pleti je to asi jako kdyby Češi zkoumali jaké barvy pleti byl J. Hus, nebo J. Žižka a Slováci dumali, zda J. Jánošík, nebo J. Kollár nebyli černoši?!

Tohle je ten západ, kam chcete patřit?!

Typický černoch L. van Beethowen


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *