Policejní provokatéry poznáte podle hnědých bot?! Policejní provokace v liberální demokracii v posledních letech

Sdílet

Sobotní demonstrace nepřekvapivě přinesla další pokus o policejní provokaci. Cílem bylo vyvolat potyčku s demonstranty protivládní demonstrace před národním muzeem, která by se dala mediálně využít proti pořadatelům a účastníkům demonstrace a ospravedlnila by chystané represe liberálně lžidokratického režimu proti českým vlastencům.

O pokusu vyvolat potyčku s „náhodným“ ukrajinským řidičem a údajném pokusu proniknout do budovy muzea a sundat ukrajinskou vlajku už bylo napsáno dost. Publikovaná nezávislá videa oficiální režimní verzi o agresivních demonstrantech ruských švábech rozbila na padrť. Stejně tak se ukazuje, že „demonstranti s proruskými symboly“ jsou podle všeho policejní provokatéři. Úplně náhodou totiž mají všichni stejné boty a dokonce stejné vojenské mikiny! To ale nebrání ministrovy Rakušanovi začít organizátorům demonstrace vyhrožovat, že s nimi nebude mít slitování.

„Proruští deinonstranti“ mají jistě náhodou stejné boty, fasují je ze stejného policejního skladu?

Bohužel to není první policejní provokace liberální lžidokraci s cílem diktreditovat opoziční hnutí a pokusit se vyvolat záminku pro represe proti opozičním aktivsitům a politikům.

Muž v hnědé bundě alias policejní provokatér v roce 2016, povšimněte si jeho obuvi

První známější policejní provokace proběhla v roce 2016 při velké protiislámské demonstraci na Hradčanském náměstí. Kde „agresivní demonstranty“ řídil tajemný muž v hnědé bundě, který s útočníky vcházel a vycházel z domu (zřejmě se občerstvit), který jistě náhodu patří ministerstvu vnitra. Vedení policie pak muselo provokaci pod tíhou důkazů a rozzlobené veřejnosti potupně přiznat. Ministrem vnitra byl tehdy M. Chovanec z ČSSD a podivnou úlohu sehrával i ministr pro lidská práva J. Dienstbier ml. rovněž z ČSSD. Pozoruhodné je, že i tajemný policista (muž v hnědé bundě) měl na nohách boty, které typově odpovídají oněm botám, které měli „proruští aktivisté“. Že by je fasovali ze stejného erárního skladu?

K dalším policejním provokacím došlo při antikoronovirových demonstracích na Staroměstském náměstí. Tak zase hlavní rozdmýchávač demonstrací po skončení služby nasedl do policejního auta a v klidu odjel.

Oba pánové mají nápadně shodné rysy, nejspíš to bude tím, že se jedná o stejného člověka

Mají ještě organizátoři policejních provokací mnoho co zlepšovat. Vždy jejich práce končí fiaskem. Tu se objeví video, které ukazuje zcela jiný průběh události a oficiální propagandistické verze je nepoužitelná. Jindy jejich kolegy provokatéry prozradí shodná obuv… a hned je z toho trapná blamáž. Nejhorší jsou ale ty mobily, na každém je kamera a lidé vše natočí a pak se to šíří na sociálních sítích jako lavina a „tvrdá“ policejní práce přijde vniveč.

Teď vážně, liberální lžidokracie si už v ničem nezadá s socialistickou diktaturou. Jestli to nebude tím, že za oběma stáli stejní lidé….

Poznámky pamětníka na závěr: policejní provokatéři liberálně lžidokratického režimu připomínají příslušníky vojenské kontrarozvědky (kolegy Petra Pavla) před rokem 1989. Ti sice chodili v civilu, ale nosili nafasované erární vojenské polobotky.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Policejní provokatéry poznáte podle hnědých bot?! Policejní provokace v liberální demokracii v posledních letech”

  1. Ty hnědé boty u nás prodává jen firma CANIS SAFETY a.s. Ta firma je i oficiálním dodavatelem oblečení pro policii ČR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *