Bral europoslanec Zdechovský z KDU-ČSL úplatky od Bahrajnu, nebo je to jen licoměrný klaun? Zdechovský by měl vysvětlit podivné aktivity ve prospěch muslimského ropného emirátu. Obří skandál s úplatnými europoslanci se dál rozrůstá

Sdílet

Europoslanec T. Zdechovský (vládní KDU-ČSL) je české veřejnosti znám jako člověk s totalitářskými manýry, proslulý primitivní rusofobií. Jednou vyzývá k zavedení trestů za nošení „ruských“ symbolů, jindy pomlouvá českého žoldáka na Ukrajině, který je rozčarovaný z korupce v ukrajinské vládě a armádě. Pochopitelně podporuje všechny protiruské sankce, které dopadají na české občany. Člověk se až musí ptát, kde se to v něm bere a zda to má ze své hlavy.

Není proto od věci trochu zapátrat jaké další aktivity provozuje tento výtečník v Evropském parlamentu, kde sedí jako europoslanec.

Na první pohled zarazí, že se Zdechovský, údajný křesťan, angažuje v Bahrain friendship group (skupina přátel Bahrajnu). Co si asi křesťan Zdechovský vykládá s pravověrnými sunnitskými muslimy z Bahrajnu je možná úsměvná otázka, která vyvolává otázku o smyslu existence instituce zvané „Evropský parlament“. Horší ale je, že se Zdechovský aktivně angažuje ve prospěch tamějšího nedemokratického autoritářského režimu. Bahrajnský režim vězní lidskoprávního aktivistu Abdulhadi al-Khawaja a dotyčnému hrozí doživotní vězení. V současnosti je ve vězení, kde mu je odepírána lékařská péče a je vystaven neustálému trýznění ze strany bahrajnského režimu.

Zdechovský k překvapení mnohých kolegů v loňském návrhu rezoluce EP nepožadoval propuštění lidsko právního aktivisty na svobodu a více méně podpořil stanovisko bahrajnské vlády, Podle bahrajnského režimu je to terorista a je zavřený právem.

Podle poslankyně Karen Melchior z dánské liberální strany MEP Zdechovský otevřeně podpořil bahrajnský režim. Při té příležitosti vyšlo najevo, že Zdechovský byl incognito v Bahrajnu ještě na jaře 2022 a návštěvu „zapomněl“ nahlásit v EP. Následně se vymlouval, že si cestu platil sám a na nahlášení cesty do veřejného registru „zapomněl“. Pochopitelně cesta z Bruselu do Bahrajnu je jako odskočit si do kantýny o patro níž pro housku a tak zaměstnaní lidé jako lidovec Zdechovský snadno na takovou maličkost zapomenou. My mu věříme, že to myslel upřímně a dobře! Jen je záhadou, co na té „nenahlášené“ cestě v Bahrajnu doopravdy dělal?

Druhá zajímavá věc je, že si cestu údajně platil sám. To je velmi podivné a skoro k nevíře, většina liberálně demokratických politiků šla do politiky právě za účelem vylepšení své ekonomické situace a najednou si nějaký Zdechovský platí drahý výlet do Bahrajnu ze svého?! To je jistě šlechetné, otázkou je, zda se tomu dá věřit. Vyloženě komicky působí jeho tvrzení, že rezoluci o Bahrainu musel vyjednávat on, protože prý jen málo poslanců má hluboké znalosti regionu jako on! Zdechovský je vlastně takový Ferda mravenec a brouk Pytlík – práce všeho druhu.

Shrnuto a podtrženo. Europoslance se podle své verze vydá sám do Bahrajnu, vše si platí a po návratu úplně náhodou začne angažovat za bahrajnský nedemokratický muslimský režim.

Otázku proto je, proč to Zdechovský dělá?

Před necelým rokem propukl v EP obří korupční skandál. Ukázalo se, že místopředsedkyně EP Eva Kaili (Řecko) a její okolí braly úplatky od Kataru za podporování katarských zájmů v EP a EU. Jednalo se o částky v řadech stovek tisíc a milionů EUR, které si vykutálení europoslanci strkali do své kapsy za odvedené služby. Skandál se začal postupně rozrůstat a podle posledních odhadů je do braní úplatků zapojeno nejméně 100 europoslanců (psali jsme zde). E. Kaili byla kamarádka Zdechovského, který se tím chlubil na sociálních sítích. Poté se od ní sice distancoval s pozoruhodným prohlášením, že prý měla vždy přece peněz dost. No jistě měla dost peněz, když brala ty úplatky pane Zdechovský! Vyšetřování belgické prokuratury dál probíhá a jistě přinese mnohá zajímavá odhalení.

Zdechovský zatím nebyl z ničeho obviněn a žádná korupce mu nebyla prokázána, ale celá záležitost s jeho náhlou podporou bahrajnského muslimského režimu je velmi podivná. Co ho k tomu vede? Je to typické liberálně demokratické pokrytectví, že u „spojenců“ zločiny nevadí? Nebo je v tom nějaký jiný důvod? Zdechovský by měl vše řádně vysvětlit a také transparentně deklarovat veškerý majetek svůj i jeho rodiny, včetně případného majetku v zahraničí. Jinak se těžko vyhne podezření, že bral od Bahrajnu úplatky stejně jako brali a berou úplatky jeho kolegové z EP od muslimských totalitářských režimů a dalších podivných zemí.

I kdyby ale úplatky nebral, tak česká veřejnost má právo vědět o jakého licoměrníka a pokrytce se jedná! U Rusa, Číňana atd. porušování lidských práv lidem jako on vadí, u „spojenců“ jako Bahrajn, Saudská Arábie nikoliv….!

Lidé musí pochopit, že liberálně demokratický režim je systém, který cíleně generuje do vedení zemí, institucí osoby, kteří mají nějaké morální vady. Chamtivost, sexuální perverze, atd. a proto korupce je nezbytná součást výbavy běžného politika liberálně demokratických stran. Díky té ho pak jisté nadnárodní síly mohou vydírat a řídit potřebným směrem. Naše společnost nepotřebuje nové volby, potřebuje nový společenský systém. Systém, který lidstvo zbaví věčných parazitů a nabídne mu cestu skutečného rozvoje.

Poslanec EP T. Zdechovský požaduje kriminalizaci osob vyjadřující veřejně sympatie k Rusku. Muslimské totalitní režimy mu ale nijak nevadí

Poslanec Zdechovský je vůbec člověk pracující bez oddechu pro blaho svých voličů. Například v roce 2021 navštívil „pracovně exotické Maledivy“. Co tam dělal?! Bojoval za české zájmy ležením na pláži za peníze tamější vlády?!

Translate

Redakce obdržela tyto informace od osoby, která je přímo zaměstnaná EP a její identitu proto nezveřejňujeme. Text jsme stylisticky upravili, aby nebylo možné odhalit identitu našeho zdroje v EP. Chceme tu osobu jednak bránit před šikanou a pak možná by pan Zdechovský zase mohl postovat radostné příspěvky, že už nic nenapíše/nenatočí. Tak jako to udělal několik dnů před podivnou nakládačkou českému žoldákovi na Ukrajině Bulířovi. V EP se prý otevřeně spekuluje, že Bulířovo „potrestání“ si objednal právě Zdechovský, který s ním měl nějaký konflikt na sociálních sítích. Ten se ale proti podobným nařčením brání, dokonce prý podal trestní oznámení na nějakou osobu, která ho z výše uvedeného obvinila. Opět je na čtenářích, aby si udělali o tomhle člověku obrázek sami.

Naše redakce přirozeně nevěří, že by T. Zdechovský bral nějaké úplatky, nebo měl nějakou postranní agendu při podpoře islámských ropných emirátů. Jistě je veden pouze snahou o obecné dobro a rozvoj občanské společnosti! Přesně podle odkazu velikána naší doby V. Havla a jeho družiny….


Sdílet

One Reply to “Bral europoslanec Zdechovský z KDU-ČSL úplatky od Bahrajnu, nebo je to jen licoměrný klaun? Zdechovský by měl vysvětlit podivné aktivity ve prospěch muslimského ropného emirátu. Obří skandál s úplatnými europoslanci se dál rozrůstá”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *