Ukrajinská tajná služba SBU je prý prolezlá ruskými agenty. Boj klanových skupin se vyostřuje. Korupce na Ukrajině za války dosáhla nových rozměrů

Sdílet

Podle oficiálních českých medií je sice Ukrajina jednotná a odhodlaná zvítězit v boji proti Rusům, ale západní media poskytují poněkud jiný obrázek. Korupce v zemi dosáhla nových rozměrů a to Ukrajina byla před začátkem konfliktu s Ruskem nejzkorumpovanější a nejchudší zemí v Evropě.

V zemi dochází k zostřenému boji klanových skupin o vliv nad zahraniční pomocí a dodávkami, které jsou promptně rozkradené a převedené na zahraniční konta. Už nejde jen o úředníky vlády V. Zielenského, Sám prezident Zielenski se stal v době výkonu prezidentského úřadu dolarovým miliardářem.

Boj o moc zachvátil i tajnou službu SBU, která je prý natolik prolezlá ruskými agenty, že se tam údajně oslavuje i den KGB.

Není divu, že ukrajinskou armádu od začátku konfliktu s Ruskem řídí přímo zahraniční velitelé a místa velitelů větších jednotek a obsluhy zahraničních zbraní byli dovezeni zahraniční vojáci pod pláštíkem „dobrovolníků“. Jinak by se západní zbraně na frontu ani nedostaly a hned skončily na černém trhu.

Tragikomické je, že do černé díry korupce hází masivní žoky peněz a zbraní i „česká“ vláda „Ukrajince“ P. Fialy. Ty peníze pak pochopitelně chybí v české zdravotnictví, školství atd.


Sdílet

4 Replies to “Ukrajinská tajná služba SBU je prý prolezlá ruskými agenty. Boj klanových skupin se vyostřuje. Korupce na Ukrajině za války dosáhla nových rozměrů

  1. Otázka je, jestli si tam vládní činitelé ČR, neperou peníze. které potom končí na jejich kontech v zahraničí, kam se chystají fouknout, až to v republice rupne a budou muset zdrhat.

    1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
      česká volič, einen idioten bande

  2. Kam ruská noha vstoupí, tam se všechno podělá, nic nefunguje, všechno je rozkradeno a všechno se promění v násilí a zločin. A tak je to zřejmě i s ukrajinskou SBU. Až se jim nadobro podaří vymanit se z ruského vlivu, snad jim začnou věci fungovat a nebude tam taková korupce a bída.

    1. autora úpozorňuji, že na Ukrajině maji liberální lžidokracii již od roku 1992 a od roku 2014 už si Chazaři nastolili liberálně demokratickou diktaturu včetně vraždění civilního obyvatelstva…v Rusovi tedy problém není, ale vyprávějte to moulovi, který by nejraději boural pomníky Puškina, Dostojevského, Čechova a nahradil je třeba nějakými lgbt „umělci“. Mám pravdu?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *