Němci odmítají masově válku proti Rusku. „Jsou to Putinovi míroví štváči“, bědují tamější media po fiasku pro režimní válečné PR kampaně

Sdílet

Německá vláda se sice zpočátku stavěla odmítavě k podpoře války proti Rusku za americko-židovské zájmy. Pak se ukázalo, že suverenita Německa je velmi omezená, asi na úrovni Brežněvovy doktríny. A německá vláda zahájila plnohodnotnou podporu válce na Ukrajině včetně dodávek zbraní a vojáků. Současně s tím režim zahájil velkou PR ofenzívu, která má pro válku a zapojení Německa získat i opatrné německé obyvatelstvo.

Zatím je to ale jedno velké fiasko. Po zemi probíhají proti válečné demonstrace za účasti desítek tisíc lidi. Ti nesou transparenty „STOP Válce“, nechce druhý Stalingrad, a pryč s fašismem!

Když režim umístil před ruskou ambasádu v Berlíně poškozený tank sovětské výroby T72 s propagandistickou výstavkou, tak běžní lidé přišli a na výraz solidarity s Ruskem zasypali tank květy. Nic nepomohla ani snaha několika „aktivistů z Ukrajiny“ květy za nezájmu policie zničit. Němci je bránili vlastními těly. Byla to pro režim jedna velká ostuda.

Následně proběhla v Berlíne velká demonstrace političky S. Wagenknechtové, která rázně odmítá zapojení do války. Účast byla masová a účastnili se jí Němci z celé země (oficiálně 13.000 osob, ale znáte tyhle oficiální odhady prorežimních medií, že)

Režimu se nedaří Němcům vnutit válečné nadšení. Zkušenosti z 2. světové války jsou v zemi stále ještě velmi živé a Němci za americkou-židovské zájmy umírat nechtějí. Pro režimní media proto zahájila kampaň, kde pro mírovou část populace (to je většina a tedy nejméně 40 mil Němců) označuje za „Putinovo agenty a mírové štváče“. Jenže jejich vliv je v Německu stále menší a tak se jedná pouze o plácnutí do vody.

Německá společnost se začíná probouzet z liberálně demokratické totality. Po masivním odporu korona teroru a očkování přichází odpor proti válce. Většina si uvědomuje, že válka s Ruskem není v zájmu země a tak nevidí důvod proč umírat za cizí zájmy.

Podobně neúspěšná je proválečná PR kampaň Fialova režimu. Na demonstracích na podporu americko-židovské války na Ukrajině se sejde pár lidí (přitom v zemi je 700 000 Ukrajinců a podle režimních průzkůmů prý válku podporuje většina české populace). Holt nejsou v pracovní době, tak to bývá na podobných povinných demonstracích nevalná účast. Pro válečné agitky snaživých režimních politiků 3. kategorie jako Zdechovský (KDU), Lecroix (ODS), Rakušan (Stan), či Jákob (TOP 09) atd. veřejnost nezajímají a jsou spíš terčem posměšků a odmítání.

Českou společnost čeká horké jaro, Ukrajinci došli a na Ukrajině nyní bojují hlavně Poláci. Těch také není neomezený počet. Další na řadě jsou Češi a Slováci. Nechají se odvézt na smrt za zájmy samozvaných vyvolených vládců světa a bezbřehých hrabivců a chamtivců? Nebo se jim postaví na odpor. Pro válečné síly jsou u nás doma banda zbabělců. Nebo si myslíte, že půjdou lidé jaké Fiala, Rakušan, Pojar a další a budou na ulici odchytávat rekruty do válečné vřavy. Na policie se také moc spolehnout nebudou, tak při korona plandemii odmítla prosazovat nastolování korona teroru v ulicích a velmi dost možná se zachová stejně při mobilizaci. Armáda na to nemá lidi a pánové Rothschild. Goldstein, Baruch takíé určitě osobně nepřijedou na pomoc. Čechů se stačí postavit, nerovnat hřbet a pro válečná hysterie „českého režimu“ skončí ze dne na den.

Pro ukrajinská skupinka se pokusila rozšlapat tisíce květů, které přinesli Němci jako výraz solidarity s Ruskem. Válečná PR kampaň se německému režimu nedaří
To režimu nevyšlo, lidé na výraz solidarity s Ruskem přinesli k ruskému tanku tisíce květin

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *