Dojezdová doba sanitek je ve Velké Británii na nejdelší době v novodobé historii. Vládu to nezajímá, ta válčí s Ruskem

Sdílet

Evropské vlády už zcela otevřeně odhazují masky. Jejich vlastní národy je nezajímají a ony se plně věnují prosazování globalistické agendy. Mezi nejhorší patří britská vláda R. Sunaka. Země se propadá do hluboké ekonomické krize, způsobené šílenou zahraniční politikou. Británii zachvátila vlna stávek zaměstnanců veřejného sektoru, kteří již nedokáží vyjít se svým platem kvůli prudkému růstu životních nákladů. Mezi stávkující patří i zaměstnanci záchranné služby. V současné době je dojezdová doba sanitek/lékařů na nejhorší možné úrovni od kdy se začala sledovat (ca 40 let nazpět). Vládu R. Sunaka to ale nezajímá, co jim je do nějakých Britů, že?! Hlavní energii věnuje válce na Ukrajině, kam hodlá poslat další těžké zbraně a vojáky.

Přitom ve vážných případech (infarkt, mozková příhoda, zástava dechu, masivní krvácení atd.) je rychlý dojezd záchranářů kritický pro záchranu zdraví a životů. Jenže britským „elitám“ je to úplně jedno. Pro ně jsou běžní lidé méně než psí lejno na botě.

Britské vládě úspěšně sekunduje vláda „Ukrajince“ P. Fialy. I ta plánuje zapojení do války na Ukrajině a na českých obětech jí nijak nezáleží. Asi si vzpomenete na současného ministra Válka, že čekat 6 hodin u lékaře přece není problém…..či aktuální nedostatek základních léků.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *