Údajný pokus o převrat v Německu je režimní provokace a PR divadlo. Zatýkání proběhlo za asistence televizních štábů a media věděla o zásahu dopředu. Kdy zahájí fyzický teror proti opozici „ukrajinská“ vláda P. Fialy? Použije k tomu ukrajinskou armádu?

Sdílet

Středeční zásah 3000 německých policistů proti údajným připravovatelů „protidemokratického spiknutí“ začíná nabývat všechny znaky plánované režimní provokace a PR akce.

Výsledkem rozsáhlého zatčení totiž bylo zadržení 25 osoby z nichž většina jsou bezvýznamní důchodci a jedná bývalá poslankyně opoziční AfD. Děsivá je skutečnost, že zatýkání proběhlo přímo za asistence televizních štábů, kdy všechny hlavní establishmentová media věděla o zásahu dopředu a to podle všeho na přímý pokyn z ministerstva vnitra, které vede sociální demokratka N. Feaserová. Tak tajná to byla operace policejních složek, že o tom dopředu věděl kdejaký prorežimní pisálek.

Cílem je vytvořit mediální pole pro další represivní akce proti opozici. Záměrem pravděpodobně bude opozici zakázat a zakázat i opoziční aktivity jako demonstrace apod. Velmi pravděpodobně dojde z zatčení a uvěznění předních německých opozičních politiků a opozičních aktivistů včetně těch, kteří odmítali pochybné očkování experimentálními korona vakcínami. Výsledek bude další krok k liberálně demokratické totalitě a následné plánované islamizaci země.

Pro Čechy a Slováky to je vážný důvod k zamyšlení. Ani Německo není suverénní zemí a tak se oba národy musí připravit na to, že se jejich protektorátní vlády pokusí o něco podobného. Noty už určitě dostaly. Cílem režimu bude neutralizovat společnost před propuknutím masových hnutí odporu proti chudobě a válce, do které se chystají zapojit. Skutečná podpora ukrajinského režimu je v Čechách a na Slovensku minimální a lidé nechtějí nést náklady a důsledky šílené politiky jejich vlád.

Opět to vznáší otázku o přítomnosti ukrajinských „vojáků“ na českém území. Za ´čelem výcviku tu nejsou, to je zřejmé. Za účelem nasazení proti civilnímu obyvatelstvu jako cizinecká legie vlády P. Fialy by tu ale být mohly.

V čem se vlastně liší liberální demokracie od jakékoliv jiné totality?

Údajná hlava teroristické skupiny (důchodce 71) je zatýkána za přítomnosti televizních štábů prorežimních medií. Divné, že?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *