Třetina Američanů nemá v rezervě ani 10 tis. kč. Chudoba likviduje celý západní svět. Kdo profituje na lichvě a exekucích?

Sdílet

Podle oficiálních údajů americké centrální banky (v USA je to soukromá instituce vlastněná majoritně neslavně proslulou rodinou Rothschilds) je celá 1/3 Američanů v situaci, kdy nemá ani 400 USD (asi 9,5 tis kč) na mimořádné výdaje. Žije tedy od výplatě k výplatě. Jakákoliv mimořádná situace (třeba i drobný úraz, protože v USA je soukromé a velmi drahé zdravotnictví) proto nutně vede k finanční katastrofě. To vede k následnému zadlužování a upadnutí do spirály chudoby, ze které není východisko.

Přitom americké elity dále významně bohatnou a bohatnou mimo jiné i na lichvě a ožebračování nejenom mnoha zemí světa ale i vlastních obyvatel.

Vždyť lichva a exekuce (propadnutí majetku dlužníka) je historicky jeden z nejoblíbenějších způsobu ožebračování lidí ze strany samozvané vyvolené menšiny. Znalci klasické literatury si jistě vzpomenou na Shakespearova Kupce benátského.

Moderní liberálně demokratická společnost je tak záměrně nastavena, že lichvářům jde na ruku. Zkorumpovaní politici vytvoří právní rámec a z něho pak nemají dlužníci úniku. To známe i u nás doma, kdy z dluhu stovek korun vznikne díky exekuční mafii dluh v řádech stovek tisíc korun, který dotyčný již nikdy nemůže zaplatit. Výsledkem jsou rozvrácené rodiny, chudoba a úpadek a z toho má globální finanční oligarchie radost, protože tový člověk nebude ohrožovat její samozvanou vládu.

Moderní otrok nemá okovy, moderní otrok má dluhy. Jen nechápe, že globální finanční oligarchie mu opět plánuje nasadit ty skutečné okovy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *