Kro vlastně řídí P. Fialu? Podivný sbor premiérových poradců, hlavní roli hraje prominentní židovský neziskovkář doprovázený křovím komických gojů

Sdílet

Petr Fiala působí jako bezradná loutka, která jen opakuje naučené věty, které mu do úst vložil někdo jiný. Kdo to byl? Je to nějaký řídící orgán ze ze zahraničí, který ho dosadil k moci, nebo jeho poradci?

O zahraničních protektorech dneska psát nebudu, neznám je jménem. Ale jeho tým poradců znám je a je to zajímavá skupinka. Hlavním poradcem pro otázky bezpečnosti a zahraniční politiky (hlavního pole působnosti P. Fialy) je jistý T. Pojar. Ten pochází z prominentní židovské rodiny a má velmi zajímavou historii. Vystudoval humanitní FSV UK a poté to dotáhl na výkonného ředitele v globalistické neziskovce Člověk v tísni. z té si rovnou odskočil na místo náměstka na ministerstvo zahraničních věcí a poté se stal velvyslancem v Izraeli, po návratu působil jako prorektor na CEVRO a nyní jako poradce premiéra a je režimním guru pronárodní bezpečnost. Pojar je znám svými prožidovskými postoji a otevřeně hájí zájmy svého národa i tam, kde kolidují se zájmy národa českého. Pojar se má dokonce stát hlavním koordinátorem české bezpečnostní politiky.

Poradcem pro media je bojovník proti „dezinformacím“ M. Klíma, který je rovněž aktivním členem židovské náboženské obce v Praze. To jen na vysvětlenou bianco podpory pro židovské vůdce na Ukrajině ze strany „českého“ premiéra Fialy.

Zbytek premiérových poradců je po většině soubor provinčních figurek a gojů na ozdobu. Za všechny poradce pro ekonomické otázky jistý Štěpán Křeček. Ten chlácholí Čechy z televizních obrazovek, že se vlastně o žádnou krizi nejedná a brzy bude po všem, nebo vypouští do éteru perly typu “ inflace vzniká, protože si kupujeme moc věcí“. Kdyby takové rady dávala moje 10. letá vnučka tak prosím, ale poradce premiéra?! Je patrné, že tihle Křečkové jsou tam jen na okrasu a aby pak bylo možné na ně všechno svalit a vinit je, že za ekonomickou katastrofu mohou oni a ne P. Fiala. Mám takový pocit, že výše uvedený T. Pojar ale mezi obětmi předhozenými davu nebudu, nebo se pletu?

Joe. Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Kro vlastně řídí P. Fialu? Podivný sbor premiérových poradců, hlavní roli hraje prominentní židovský neziskovkář doprovázený křovím komických gojů

  1. podobnymi zmetky se to v ceske i EU politice jen hemzi, chtelo by to nejake seznamy jmen pro budouci „norimberske“ procesy, jejich hodinka take prijde.

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Díky za informace. No je sice hezké to všechno vědět.Vím na Petra Fialu daleko víc věcí ale je smutný že mnozí vypatlanci (čest výjmkám) ukončují rozhovor ještě dřív než začne. Téměř vše označí za ruskou propagandu nebo nesmysly. Je důležité interpretovat ty věci lidem,tak aby je byly schopný příjmout.
    Jistě že Fialu volila řada slušných lidí ale ty slušnější nechtějí kolikrát vidět fakt že mezi voliči pětikoalice jsou i takový extrémové co jsou zchopní zajít tak daleko že kdo je na straně Vladimíra Putina není kamarád. Je třeba se těmto blbečkům postavit a začít spojovat českou slušnou společnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *