Životní standard je Čechům rychle snižován. teplá voda je prý přežitek, topení také…. Nyní už zcela oficiálně

Sdílet

Omezování teplé vody na určité hodiny během dne a omezování topení jsou už českou realitou.

V Liberci budou mít teplou vodu jen 3 krát během dne, v časech uzpůsobených úředníkům. Jinak se lidé nemají mýt, nebo se budou sprchovat ve studené. Pacienti určitě ocení, že sestra přišla na ranní do nemocnice nemytá! Další domy a instituce se přidávají, tady omezují topení, támhle teplou vodu. Všichni se vymlouvají na energetickou krizi. Ta ale byla uměle vyvolaná a stojí za ní místní protičeská vláda, která posluhuje nejstarší mafii světa. Ta se považuje za samozvané vládce světa a otrokáře všech lidí a národů.

Nejstarší mafie světa má dva zažité vzorce chování. Buď nepřetržitě kňourá a naříká, jak jí každý ubližuje a pomalu se dere pomocí úskoků, lží a korupce k moci. Jak moc získá, začne se poraženým a zotročeným posmívat. Má ve své rasistické ideologii zapracováno, že všichni ostatní lidí jsou jen „zvířata s lidskou tváří“. Po roce 1989 se jí podařilo ovládnou naší zemi a vyhlásit Čechům vyhlazovací válku (gender ideologiemi, virem, zimou, hladem) . Je čas se téhle hydře postavit na obranný boj na život na smrt.

Joe Nowak

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Životní standard je Čechům rychle snižován. teplá voda je prý přežitek, topení také…. Nyní už zcela oficiálně

  1. Když skuhráme, namísto toho, abychom vládu a poslaneckou sněmovnu postavili před stanný soud, za poškozování, národních zájmů, nemůžeme se divit, že že se nám smějí do obličeje a kopou nás do zadků. Blbci jsme my, oni jen využívají naši blbost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *