Periferie Prahy začínají mít černé bezdomovce z Afriky. Blížíme se vysněnému Západu? Desítky tisíc „černých uprchlíků“ uvíznou natrvalo v Česku?

Sdílet

Černí uprchlíci bezdomovci už dávno nejsou doménou centra Prahy, kde čekají na vlak do Německa. Začínají se v Čechách natrvalo usazovat. Náš čtenář nám poslal fotku černého bezdomovce (homelessa), která byla pořízená na pražské periferii. Fotka skoro vypadá, jako by byla pořízena v nějakém městě tady v USA.

Čechy jsou nyní zaplaveny desítkami tisíc černých uprchlíků. Ukrajinská vláda P. Fialy (ODS) se k problému otočila zády, konec konců má nařízenou řízenou imigraci podporovat. Úplně stejně to dělal mimochodem i Babiš a všechny vlády před ním. Oficiálně za den policie zadrží nejméně 200 ilegálních uprchlíků to je trend 70 000 ročně! Ve skutečnosti je jich mnohonásobně víc a řada z nich se usadí, nebo uvízne i v ČR! Plán na islamizaci Evropy přece nikam nezmizel aniza korona plandemie, ani za války s Ruskem.

Dokáží se tomu Češi postavit? Potenciál na to mají. Současný režim odmítá již vysoce nadpoloviční většina a to je dobrý základ k radikálním systémovým změnám.


Sdílet

2 Replies to “Periferie Prahy začínají mít černé bezdomovce z Afriky. Blížíme se vysněnému Západu? Desítky tisíc „černých uprchlíků“ uvíznou natrvalo v Česku?

  1. Vy jste pekni trottli, kde chodite na ty cisla?? Byl jsem v srpnu v Praze jak v Centru tak na Praze 4 kde jsem byl ubytovam v ILF, ale nikde jsem nepotkal cernocha, vy jen lzete. Zkratka jste jen cesti ubozaci, pry desetitisice. Byl jsem v te dobe taky ve Frydku.Mistku (neni to zadne velkomesto ani male mesto mebo vesnice) v mojim rodnem meste a jediny african, ktery tam byl byla moje pritelkyne z Nemecka, nemecka obcanka!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *