Energetickou krizi pomůže vyřešit zimní Prague pride. Politici koalice SPOLU půjdou osobně příkladem. Jen tak zvítězí demokracie a slušnost. Pomohou i neziskovky a umělci. Fialova vláda přišla s převratným řešením

Sdílet

Vláda P. Fialy (ODS) se rozhodla inovativní a demokratických způsobem vyřešit energetickou krizi mnoha domácností, které jsou sužovány nedostatkem peněz na zaplacení energií na topení.

Po jednání ukrajinské vlády vystoupil P. Fiala s následujícím prohlášením: „ Řada demokratických politiků v řadách koalice SPOLU se rozhodla osobním nasazením zmírnit dopady energetické krize mezi českými muži a chlapci“. V lednu Fialova vláda vyhlásí zimní Prague pride, motem festivalu tepla bude „zahřejeme všechny muže a chlapce“. Podle vlády mohou gayové z řad politiků zahřát v zimě půlku populace v relativně krátké době. „Naše iniciativa je demonstrací slušnosti a odporu vůči plánům populistů a extremistů, kteří požadují dodávat lidem levné energie, aby si mohli sami zatopit“, „V gay komunitě dříme energetický potenciál a je zde mnoho nevyužitého tepla„, uvedl P: Fiala.

Do kampaně se zapojí i neziskovky a to dokonce jejich vedoucí manageři. Pomohou i angažovaní umělci. Pracovníci neziskovek a umělci se plánují zaměřit hlavně na mládež, znepokojuje, že by dětem mohla být v zimě zima kvůli nedostatku plynu! Zvláštní pozornost proto chtějí věnovat návštěvám škol. „Společným úsilím zasadí teplé Česko Putinovi a ruským švábům zdrcující úder“, hlásá nápis na pražskými, brněnskými a ostravskými divadly!

Vláda P. Fialy uvolnila 500 mil korun na PR podporu a marketingovou kampaň. Ta má za cíl odstranit předsudky ve společnosti, které veřejnost má vůči tomuto druhu tepla, které je ekologické a nevytváří závislost na Rusku.

Vláda plánuje vyčlenit dalších 500 mil korun na osvětovou kampaň mezi ženami a dalšími pohlavími. „Nikdo nebude diskriminován, nenecháme nikoho zmrznout“, řekl P. Fiala. “ Nepotřebujeme ruský plyn, dokážeme se zahřát sami„, přidal se k podpoře vládního návrhu klub LGBT++P politiků v koalici Spolu.

Pokud by snad zima trvala příliš dlouho vláda zvažuje vyhlášení jarní pride. Vláda věří, že zimní pride zasadí zdrcující úder ruským agresorům. V případě přetrvávající krize bude vyhlášena i podzimní pride a případně celoroční gay pride. Na tu by podle informací vlády měla finančně přispět Evropská unie.

Podobné řešení zvažuje i soukromý sektor. Podle analýzy Goldman-Sachs by se tělesným teplem ušetřilo na pracovištích až 30% spotřeby energií.

Bukvičák Demokratický-Slušný


Sdílet

One Reply to “Energetickou krizi pomůže vyřešit zimní Prague pride. Politici koalice SPOLU půjdou osobně příkladem. Jen tak zvítězí demokracie a slušnost. Pomohou i neziskovky a umělci. Fialova vláda přišla s převratným řešením”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *