Dětské ozbrojené imigrantské gangy začínají terorizovat Vídeň. Levicová vláda je v klidu „migranti jsou obohacení“….

Sdílet

Dříve poklidné rakouské hlavní město se začíná řízeně proměňovat na asijskou, nebo africkou metropoli se vším kulturním obohacením. Dokonce už ve městě řádí ozbrojené gangy dětí, které terorizují okolí. Ve čtvrti Floridsdorf bylo 5 mladistvých (11-12 let) předáno do ústavu pro problematickou mládež po té, co se zbraní v ruce oloupili pozdě večer dvě mladé dívky (15). Podle údajů policie se jedná o děti imigrantů z Balkánu.

Tohle ale není výjimka, ve městě řádí bandy mladých Turků, Arabů a Afgánců. Loupeže, přepadení, znásilnění je dnes realita tohoto krásného města. Vyjít si večer ven vyžaduje v určitých čtvrtích značnou dávku odvahy. Především pro ženy.

Levicová vláda města je v klidu. Prý se nic neděje a imigranti jsou obohacením…. Podobné je to bohužel dnes i v Praze, Brně, Ostravě. Všude kvete drogový business provozovaný především Vietnamci, Araby a černochy a místní radnice o „ničem neví“. Je na čase vzít si naše města a zemi zpět. V „liberálně demokratických volbách“ to ale nepůjde. Ty jsou zmanipulované a zfalšované. Je třeba přemýšlet o jiných cestách, které umožní nastolení pronárodní vlády a umožní řešení imigrantské kriminality. Nejlepší je poslat problematické imigranty zpět do jejich vlastí. Vietnamu, Turecka, Afganistanu atd.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *