Americkému homopivu Staropramen se nedaří? Zavírá jednu z vlajkových restaurací, další budou následovat. Proč se hosté nezahřejí s veselými gayi v zimě navzájem?

Sdílet

Američany vlastněný pivovar Staropramen byl a je jedním z hlavních propagátorů homoagendy a dlouholetým sponzorem gay festivalů pýchy ( Prague pride). Jenže uhodily těžké časy a ani veselí gayové už pivo Staropramen tolik nepijí a to má negativní následky… Jedna z hlavních vlajkových restaurací Staropramenu Potrefená husa na pražském Smíchově šla nedávno ke dnu. Další podle všeho budou brzy následovat.

Důvodem je ekonomické krize a vysoké náklady na energie a restaurace se údajně ještě nevzpamatovala z korona tyranie. Škodolibý pivař od konkurence si musí říkat, k čemu jim ta podpora homo agendy byla, když nepřijdou v zimě na pomoc gayové z průvodu pýchy a nezahřejí se s ostatními hosty navzájem?!

Pražský pivní muž

Redakce při této příležitosti vyzývá ke konzumaci skutečně českých piv, tedy i Čechy vlastněných pivovarů. Největší z nich je budějovický Budvar (vlastní ho stát), dále třeba Svijany a další menší pivovary jako v Rakovníku, ve Strakonicích, v Úněticích, atd. Pochutnáte si lépe než na homopivech ze Staropramenu a ještě podpoříte národní ekonomiku.


Sdílet

One Reply to “Americkému homopivu Staropramen se nedaří? Zavírá jednu z vlajkových restaurací, další budou následovat. Proč se hosté nezahřejí s veselými gayi v zimě navzájem?”

  1. Takova pixla piva musi rozdovadet snad i Fialoveho hnusa a i predsedkyni Blabolisteinoovou .Doporucuji pokojovou teplotu ,po vyndani z lednice ,studena pixla muze privodit hemeroidy .Take je dobre lehce namastiti obrubniky kvuli poskozeni ritni cast.Vsak odbornici vedi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *