Česko je kolonií západu i de iure. Ve volbách už volí i cizinci, co neumí česky ani slovo. Komu to prospívá?

Sdílet

Neomarxistické strany v Praze (a dalších českých městech) nemobilizují před volbami do komunálu etnické, bílé Čechy ale cizince. Dokonce kvůli tomu vydávají multi jazyčné verze volebních materiálů. K překvapení mnoha bílých Čechů mohou totiž v komunálních volbách volit i občané EU, kteří v ČR zrovna žijí.

O složení radnic tedy rozhodují i lidé, kteří neumí česky ani slovo, o dění v zemi se nijak nezajímají a nemají žádný vztah k českému národu a kultuře. V praxi to znamená, že v Praze usídlený muslim, černoch (oficiálně s německým, nebo francouzským občanstvím) má stejné volební právo jako etnický Čech. Tak nějak vypadá koloniální podřízenost okupované země. Dovezené cizí obyvatelstvo prosazuje zájmy zahraničních pánů pomocí „demokratický voleb“.

Potkáte je ve volební místnosti?

Komu podobné opatření (instalované globalistickou EU) prospívá? Progresivistickým stranám hájící protičeské zájmy. To jsou především hlavní havlistická strana ODS, přidružené odnože TOP09, STAN a KDU, dále pak Zelení, Piráti a ČSSD. Někde mezi stojí Babiš a jeho ANO a proti logicky musí být strany opírají se o české voliče SPD, Trikolora, PRO, ND atd.

Volební noviny Zelených lákají cizince k volbám

Je čas zbavit se koloniální nadvlády a začít rozhodovat o vlastní zemi a osudu zase sami.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *