Větrníky jako symbol boje proti Putinovi. Rakouská vláda šílí

Sdílet

Rakušané jsou vystaveni enormním cenám energií, které pomalu stahují zemi do hluboké krize. Vláda je bezradná a její neuvážená zahraniční politika je katastrofa (stejně jako ta česká). Bezradnost pak přináší bizarní nápady.

Ministryně pro ochranu prostředí a klima Leonore Gewessler (zelení) nyní přichází s tím, že musí být určitě do roku 2040 dosaženo uhlíkové neutrality. K tomu mají posloužit hlavně větrné elektrárny. Navíc větrníky, které zaplavily Rakousko, mají být symbolem odporu proti Putinovi! Češi se musí modlit, aby si podobných aktivit nepovšimla ukrajinská vláda P. Fialy, protože by to jistě chtěla rovněž začít zavádět. I pro „Ukrajince“ Petra Fialu platí, „čím hůř pro českého goje, tím lépe“.

Větrná elektrárna v moři - foto, fotografie | Nizozemsko | TripZone.cz

Uhlíková neutralita bude znamenat ekonomickou katastrofu a následnou likvidaci Evropy jako kontinentu bělochů a globální finanční oligarchie si bude mnout ruce, jak pěkně bílé goje zlikvidovala. Nechají si to ale líbit?


Sdílet

2 Replies to “Větrníky jako symbol boje proti Putinovi. Rakouská vláda šílí

    1. bez se podivat do Detroitu ty komiku, tam najdes lepsi ruiny a vic, nebo do San Francisca a Californie kde 160000 bezdomovcu kali na chodnik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *