Rusofobní a války chtivý pražský intelektuál zaplatí za plyn nejvíc v celé ČR. Drahý ruský plyn mu zajistil činoherní režisér a obchodník s chmelem

Sdílet

Pražská plynárenská je podnik vlastněný hlavním městem Praha. Dodává plyn většině pražských domácností a léta býval vysoce ziskový a přispíval do městského rozpočtu stovky milionů korun. Jenže v posledním roce se mu nedařilo a od začátku roku 2022 je to již vyložená katastrofa. Podnik je před bankrotem a město mu muselo dát úvěr 2 mld. Kč a dalších 6 mld. Kč si musí podnik půjčit jinde.

Od začátku roku již také svým pražským odběratelům oznámil zdražení o 100% ve 3 různých vlnách, ale ve skutečnosti se mluví o zdražení asi o 4-700% a tedy doplatcích v řádech desítek/stovek tisíc. Komické je, že mezi jeho odběratele patří většina rusofobních a války chtivých městských intelektuálů a podobných příživníků. Nejde jen o ty, kteří se tím živí (politici, novináři, neziskovkáři atd). ale i běžný rusofob (zadarmo), který chce vypínat ruský plyn a přitom s ním doma topí. Asi mu nikdo ještě neřekl, že ten břidlicový z USA (ve skutečnosti ruský, předprodaný americkou firmou jako břidlicový) mu západní spojenec prodá s velkou přirážkou.

Neměl by se ale divit, vždyť pokrokové strany jako Piráti, TOP 09 a Praha sobě (žertem se jím prý říká „židle sobě“) dosadily do vedení Pražské plynárenské skutečné odborníky jako třeba činoherního režiséra Rutha, či aktivistického senátora Wagenknechta, či jistého obchodníka s chmelem. Pak se výsledkem musí dostavit.

Co bude pražský intoš říkat, až mu přijdou v zimě doplatky za topení, lze typovat, že celou zimu doma ve svetru a kožichu sedět nebude a také se občas osprchuje v teplé vodě, ohřáté tím proklatým plynem z Ruska…. ? Nebo bude ještě v lednu zahřátý z poslední gay pride a bez topení se obejde?

Také se asi bude divit, kde jsou ty stovky milionů z bývalého zisku dříve prosperující firmy, které si s kumpány vždy rozebíral v rámci grantů….

Koho chtějí bohové zničit, to ranní slepotou a blbostí!

Vzkaz redakce: Rádi zveřejníme i zajímavé příspěvky ve slovenštině. V případě zájmu je posílejte na mail redakce (zavináč) ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Rusofobní a války chtivý pražský intelektuál zaplatí za plyn nejvíc v celé ČR. Drahý ruský plyn mu zajistil činoherní režisér a obchodník s chmelem”

  1. Sedlacek ekonom? To zase nekdo vtipkuje, tento pablb ktery si zaroven hraje na filozofa je dlouhodobe vyuzivan pro potreby propagandy Kosher Nostry, ekonomii videl zrejme tak akorat z rychliku. Dokonce toho tupce jednou ukazali ve svycarske TV, ktera, svete div se , je prolezla marxistickou haveti, kde slintal o jeho 300 strankove knize plne blabolu.Podobny kaspar je proflaknuty zidobolsevik a radoby ekonom Vladimir Dlouhy, v dobe jeho ministrovani jsem ho pravidlene (temer kazdy mesic) vidal v letadle do Zürichu kde pak s kufrikem spechal do banky!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *