Muslimský uprchlík Mohamed podřízl francouzského vojenského doktora před katolickou školou, kde chtěl doktor vyzvednout své 3 děti

Sdílet

Francouzský vojenský radiolog (40) se chystal vyzvednout z místní katolické školy v Marseille své 3 děti. Náhle ho zákeřně zezadu napadl muslimský uprchlík Mohamed L. (23) a nožem ho několikrát bodl a řízl do krku. Za pokřiku, že jedná jménem Alláha, ho podřízl jako jehně. Doktorovi sice přispěchali na pomoc kolemjdoucí, ale zraněný po převozu do nemocnice zemřel. Zůstala po něm vdova s 3 dětmi. Policie vraždícího muslima zadržela a francouzská veřejnost začíná požadovat rázné řešení imigrantské kriminality, která stále roste. To jí ale znovuzvolený prezident Macron, globalistická loutka, zajistit neplánuje.

Město Marseille je známo jako de facto muslimské město, kde existuje řada čtvrtí, kde již vládne právo šaría a francouzský stát tam nemá žádnou moc. Takových míst je ale po Francii a západní Evropě celá řada a situace se prudce zhoršuje. Koronavirus ani válka s Ruskem plán za islamizaci Evropy nezpomalily a globální finanční oligarchie jede své šílené plány dál na plný plyn.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *