Podivná série požárů v amerických továrnách na zpracování potravin. Chystají globální elity celosvětový hladomor?

Sdílet

V USA vypuklo od února 16 velkých požárů, které zničily zpracovatelské potravinářské továrny a tam uskladněné velké zásoby potravin. Jednalo se především o masokombináty, ale i o továrny na zpracování zeleniny. Podle policie se nejedná o teroristické útoky, ale současně se ukazuje, že důvodem požárů by mohly být blíže nespecifikované „výbušniny“. Někteří experti spekulují o útocích extremistických ochránců zvířat, ale proč tedy dochází i k útokům na továrny na zpracování zeleniny?!

Podle oficiálních expertů to jen přispěje k blížící se potravinové krizi, která prý již klepe na dveře. Jedním z údajných viníků je i krize na Ukrajině. Jenže nelze zapomenout, že globální elity již léta mluví zcela otevřeně o potřebě redukce světové populace. K tomu by masový hladomor (uměle vyvolaný) mohl klidně sloužit. Stejně jako očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru, které už přinášejí své jedovaté ovoce a smrt.

Co to znamená pro Českou republiku? Ta je potravinově soběstačná z méně než 50%. Jinými slovy není dost jídla pro více než polovinu populace! Jak tomu budou běžní Češi čelit? Budou čekat, až je místní loutky globálních elit, zlikvidují hladomorem, nebo si ustaví novou vládu a katastrofálnímu scénáři se dokáží vyhnout?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *