Imigrantské klany už provádějí v Berlíně vlastní jurisdikci a vyšetřování

Sdílet

Po vraždě jednoho z příslušníků arabského kriminálního klanu Mohammeda R. (25) se jeho členové jeho rodiny rozhodli vzít rovnou spravedlnost do svých rukou a vraha najít a potrestat sami. Nějaká policie a německý stát je vůbec nezajímají.

Otevřenost, jak se členové paralelní společnosti z řad uprchlíků v Německu pasují do role nových vládců, je dech beroucí. Do jejich čtvrtí se policie bojí vstoupit, mají vlastní šária soudy, které stojí mimo německý soudní systém a vlastně je to takový stát ve státě. jen ho zatím ještě musí život německý daňový poplatník.

Brzy se ale podobné enklávy začnou rozšiřovat a terorizovat původní obyvatelstvo, které de facto uvrhnou do novodobého otroctví, jak ho známe z muslimských dějin. Pak už bude občanská válka jedinou záchranou pro původní národy.

V ČR není situace o mnoho lepší. I zde existují paralelní společnosti imigrantů, třeba 120. tisícová vietnamská menšina je toho smutným příkladem. Ty muslimské také začínají aktivně vznikat za tiché podpory posledních několika vlád.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *