Vypnout topení už nestačí! Němci se mají přestat i sprchovat! Zasadí tak prý ránu Putinovi…

Sdílet

Každý běžný Němec musí přispět svým dílem k porážce Ruska! Po vypnutí topení mu tamější politické elity a media začínají doporučovat i přestat se sprchovat! Marná sláva i k ohřívání vody je potřeba ruský plyn a tak je třeba německým gojům vysvětlit, že sprchování není vlastně potřeba.

V deníků Bild se na téma úspor energií rozhovořil ministr hospodářství Robert Habeck (Zelení). podle něj by se Němci měli přestat často sprchovat. Prý se kůže dokáže očistit sama! Na jeho podporu v deníku vystoupil i dermatolog Yael Adler (typicky německé jméno, že), který dokonce prohlásil, že po 3 týdnech, kdy se člověk nebude sprchovat, se začnou objevovat samočistící procesy kůže!

Škoda, že tento „německý“ dermatolog už neříká, jak bude člověk bez běžné denní hygieny vypadat, zapáchat, zda bude pořád stejně zdraví atd. . Je totiž patrné, že podobné nápady budou mít mimo jiné obrovský dopad na zdraví populace. Vždyť i malé dítě ví, že časté mytí (nejenom rukou) naopak zdraví pomáhá chránit!

Již dříve němečtí politici doporučovali Němcům snížit si teplotu v bytě na 15 stupňů a vzít si svetr. Vše podle hesla, kdo topení zapíná, podporuje Putina!

Podobné nápady ale zcela zapadají do plánu globálních finančních elit,, které chtějí Evropany technologicky vrátit na úroveň 18. století. To si také lidé doma moc netopili a také se málo myli. Jen by si gojové měli včas uvědomit, že v té době byl průměrný věk kolem 45 let! Byla to právě veřejná hygiena, která spolu s lepší stravou a lékařskou péči napomohla nevídanému prodloužení života běžné populace v dnešních časech. Jenže pro současné globální finanční samozvané vyvolené elity nejsou Němci (Češi, Slováci…) lidé a tak je rádi zlikvidují, aby jim neujídali zdroje. Nechají si to evropské národy líbit, nebo v sobě opět objeví duši bojovníka?


Sdílet

2 Replies to “Vypnout topení už nestačí! Němci se mají přestat i sprchovat! Zasadí tak prý ránu Putinovi…

  1. Nemyt sveho sulina
    znicime tak Putina
    Loupej sebe kazdy tyden
    at si svuj plyn treba zvyka.
    Olej jak by smet
    je to radost pohledet
    Heil jukrajina
    Caputova to je jura
    Cernochova jedna primo s jednim
    co je cernej jako bota.
    Ze pry mu ho hladila a do dalky hledela
    Fiala je nervozni ,ze pry musi zteplati
    a Transfiolou byti, za zenu Rakusanovou
    co pry ji ma jak stodolu
    penu bude foukat muzik z Afriky
    co jmeno ma zelenak, je to take fesak

  2. To už vypadá opravdu tak, že ti nahoře jsou stejně tak odtržení od reálného života, jako tomu bylo v době, kdy byla ta velká francouzská revoluce takřka za rohem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *