„Vlastenecký“ židovský kandidát E. Zemmour svůj úkol ve volbách splnil. Rothschildové si mohou mnout ruce, jak se jim dílo daří

Sdílet

Ve Francii o víkendu proběhlo 1. kolo prezidentských voleb. Zvítězil v něm dosavadní prezident F. Macron se ziskem 27,8%, následovaný kandidátkou vlastenců J. M. Le Penouvou se ziskem 23,2%.

Na čtvrtém místě se umístil zapadající meteorit těchto voleb novinář E. Zemmour, který získal 7,1% a připravil tím Le Penovou o symbolické vítězství. Zemmour totiž kandidoval s ostře protiimigrantskou a proti islámskou rétorikou, která omámila část vlasteneckých voličů, kteří by jinak volili Le Penovou. To byl také cíl jeho kampaně. Zemmour se totiž objevil jako blesk z čistého nebe a najednou měl skvělou kampaň s neomezenými finančními prostředky, přístup do oficiálních medií, která ho dokonce chválila za rétoriku, která běžné Francouze naopak přivádí před prokurátora. Čím to asi bude?

Podobný scénář se totiž objevil před 6 lety u tehdy zcela neznámého Macrona, který dříve pracoval pro pobočku francouzské banky Rothschild. Také měl najednou obrovské finanční prostředky, přístup do medií a media ho vůbec nekritizovala…. divné, že?! Bude jistě náhoda, že se něco podobného nyní objevilo u kandidáta Zemmoura, který je židovského (nikoliv francouzského) původu a židovskou víru aktivně praktikuje. Ten měl jistě v úmyslu bojovat za francouzský národ a kulturu! Nebo snad má někdo pochybnosti?

Nezávislý pozorovatel by si tak mohl začít myslet, že za ním stojí stejné síly jako za Macronem?! Uf, huf, to by byl ale tady ve Francie přece ten „odporný“ antisemitismus.

Každopádně Zemmour svůj úkol splnil (možná to ani nemusel chápat) a u Rothschildů mohou začít oslavovat. Druhé kolo již bude legrace a bude snadné zdůvodnit vítězství Macrona, i kdyby ho nikdo nevolil. Přece vyhrál první kolo, ne?!

Jan Beran, Francie

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce, která se ale nebojí publikovat i jiné názory, protože si je jistá, že čtenáři mají dost vlastního rozumu, aby si mohli přečíst různé pohledy.


Sdílet

One Reply to “„Vlastenecký“ židovský kandidát E. Zemmour svůj úkol ve volbách splnil. Rothschildové si mohou mnout ruce, jak se jim dílo daří”

  1. ale kdez, Zemmour ukol rozhodne nesplnil, cilem bylo zamezit Le Pen ucast ve druhem kole, ted velmi pravdepodobne prileti boomerang zpet, Zemmourovi volici asi tezko daji hlas Macronovi, v nejlepsim pripade nepujdou volit a to bude pro Macrona problem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *