Ukrajinští „váleční“ uprchlíci pracovat nikdy nezačnou. Nejsou na to zvyklí a pak díky štědře nastavenému sociálnímu systému by se jim to nevyplatilo. Opakuje se scénář ze západní Evropy z roku 2015

Sdílet

Oficiální establishment a media nám nepřestávají tvrdit, jak více než 300 tisíc ukrajinských „válečných“ uprchlíků bude pro naší zemi ekonomickým přínosem. Ukrajinky a Ukrajinci se prý okamžitě zapojí do práce a jejich děti nám budou vydělávat na důchod (tj. všichni to zřejmě mají zůstat navždy). Jenže to je primitivní lež. Většina Ukrajinek a Ukrajinců nikdy pracovat nezačne.

Důvody jsou velmi prosté.

Většina Ukrajinek, které k nám přišly jsou ženy v domácnosti a nikdy nepracovaly. nemají tedy žádné pracovní dovednosti ani návyky. Jednak v západní části Ukrajiny, ze které přišly, není práce. Po převratu v roce 2014 byla celá země uvržena do velké bídy a „raboty nět“ a pro západní Ukrajinu to platí obzvlášť. Také by se jim to finančně nevyplatilo. Lidé bez kvalifikace mohou dostat hrubou mzdu kolem 20 tis měsíčně a to je nějakých 18 tis čistého při jednom dítěti. Jenže pak by si musely najednou hradit lékaře, léky, příspěvky pro děti ve škole, jejich obědy, atd. Na to by padla většina výplaty!

Takhle jim na dávkách přistane na účet 10 000 kč měsíčně jako kapesné za dvě osoby a vše ostatní jim platí stát. Lékaře, byt včetně extrémně drahých energií, školy a pomůcky pro děti. Když si budou chtít přivydělat, tak možná pár hodin na černo, ale jen blázen by si zhoršoval svojí ekonomickou situaci řádným zaměstnáním! Ony jim to ostatně různé neziskovky vysvětlí. Na dávkách se budou mít ekonomicky lépe než v práci a ještě budou mít leháro! Však on to český goj zaplatí. Navíc většina Ukrajinec přichází z chudých poměrů. Průměrný hrubý příjem na hlavu byl v Ukrajině v roce 2018 pouze asi 6,8 tis měsíčně! Takže i to bude hrát roli a každá normální Ukrajinka uvěří, že bez práce jsou koláče!

Trochu jiná situace je u Ukrajinců mužů, kteří sem přišly, ačkoliv to oficiálně není možné kvůli branné povinnosti. Jejich luxusní auta a okázalý životní styl je do kategorie osob hledající zaměstnání rovněž nepředurčuje. Zjevně se jedná o příslušníky tamějšího establishmentu a mafie. Oni se tu za chvíli rozkoukají a začnou praktikovat svůj parazitující způsob obživy i tady.

Takže skoro nikdo z nich pracovat nezačne. Jede se podle stejného scénáře jako v roce 2015 v západní Evropě. Ono se začne časem tvrdit, že začnou pracovat až za čas, protože teď mají „trauma z války“ a pak se potichu odvede pozornost veřejnosti k jiným tématům. Obnovení korona hysterie se přímo nabízí….

Ukrajinci, kteří sem chtěli přijít pracovat, už tu dávno jsou, nebo se sem naopak nemohou dostat a brání jim (mužům) v tomu ukrajinské úřady.

Nenechte se tedy nachytat na lži různých Fialů. Rakušanů, Jurečků, Pekarových a jim podobných. Oni ví, že lžou, ale služba zahraničním pánům jim už jinou možnost nedává. Otázkou je, zda si plánovanou Češi ukrajinizaci své země nechají líbit? Nebo propukne lidová vzpoura, která přinese změnu režimu a současné parazity a jejich místní sluhy odstaví od moci a Ukrajince pošle zpět na Ukrajinu, kde už válka mezitím dávno skončí?


Sdílet

One Reply to “Ukrajinští „váleční“ uprchlíci pracovat nikdy nezačnou. Nejsou na to zvyklí a pak díky štědře nastavenému sociálnímu systému by se jim to nevyplatilo. Opakuje se scénář ze západní Evropy z roku 2015”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *