Přestaňte jíst maso, vyzývá německá ministryně pro rozvoj! Kdy se připojí „české“ elity k tomuhle anticivilizačnímu tažení?

Sdílet

Německá spolková ministryně pro rozvoj Svenja Schulze (soc. dem) vyzvala Němce, aby jedli méně masa. Prý se tak odvrátí klimatická katastrofa a hladomor! Evropská unie už před časem schválila pojídaní hmyzu pro obyvatelstvo a tak není divu, že věrozvěsti anticivilizace a likvidace bílých národů pokračují ve svém tažení!

Je jen otázkou času, kdy se k podobně perverzním výzvám připojí i „české“ politické elity. Jen si musí čtenář uvědomit, že omezovat se má pouze on a jeho rodina. Nebo snad věříte, že rodina Rothshildů, Goldsteinů, Gatesů apod. se také začne uskromňovat a vyřadí maso ze svého jídelníčku?!


Sdílet

One Reply to “Přestaňte jíst maso, vyzývá německá ministryně pro rozvoj! Kdy se připojí „české“ elity k tomuhle anticivilizačnímu tažení?”

  1. cela klima komedie je jediny giganticky tunel,
    uklikova stopa je kapitalni pitomost, CO2 nema na zmenu klima prakticky zadny vliv, maximalne 0.1 stupnu Celsia (z toho pouze 10% ma puvod v lidske cinnosti) za 100 let.Podil CO2 dosahuje v atmosfere pouze 4 desetitisiciny a z celkoveho tepelneho spektra absorbuje CO2 pouze 3 uzka pasma a i ta jsou castecne prekryta absorbcnim spektrem vodni pary. Jak by mohlo toto nepatrne mnozstvi CO2 zbrzdit tak enormni tepelne vyzarovani planety a vytvaret sklenikovy strop? Faktem je, ze jediny skutecne relevantni sklenikovy „plyn“ je vodni para a cela komedie kolem CO2 ma pouze jediny duvod, tvorba CO2 se da zdanit, vodni para asi tezko.Krome toho nebyt sklenikoveho stropu, byla by prumerna teplota na zemi minus 18 C a davno bychom vychcipali.Ostatne staci mrknout na predpovedi klima sekty od 1990 a konecne vysledky a je jasne oc o bezi. Je to podobny tunel jako dlouhe desitky let bezici podvod s cholesterinem na kterem pharma branze vydelala miliardy. Pokud nekdo neveri ze veskere univerzity a vedecke kruhy lze korumpovat, at si pusti documentaci Arte TV : Cholesterin der grosse Bluff (bohuzel jen v nemcine)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *