Německá veřejnoprávní televize ARD předělala tradiční seriál pro děti na trans genderovou propagandu. Kdy se přidá ČT?

Sdílet

Již od 70. let dělal společnost německým dětem každou neděli dopoledne pořad „vysílání s myší“ („Sendung mit der Maus“) na celoněmecké veřejnoprávní stanici ARD. Nyní veřejnoprávní televize seriál upravila na trans genderovou propagandu, kde se děti dozví, jak se z myšáka Erika stala Katja.

Vysílání je pochopitelně hned od začátku plné LGBT++P symbolů jako duhová vlajka a děti se hned na začátku dozví, že duhová vlajka hnutí LGBT++P je vlajkou míru! Brzy poté se myšák Erik rozhodne pro změnu pohlaví, což mu ostatní zvířata v seriálu nadšeně schvalují. Přirozeně se Erkovi (vlastně už Katje) cestou objeví problémy ze strany škarohlídů, ale jako v každé správné pohádce LGBT dobro zvítězí nad heterosexuálním zlem.

Je to další z mnoha nechutných propagandistických činů služebníků satanských globálních finančních elit. Takže je jen otázkou času, kdy se přidá pokroková ČT.

Tohle je ten západ, kam perverzní české politické „elity“ chtějí patřit?


Sdílet

One Reply to “Německá veřejnoprávní televize ARD předělala tradiční seriál pro děti na trans genderovou propagandu. Kdy se přidá ČT?”

  1. uchylna zrudna praseci spolecnost neda nikdy pokoj Cela tato uchylnost je pripravena jiz desitky let a zde mate v cestine projev nynejsiho saska sasku k zidovskym „vedoucim gurum “ a diky za instalovani tohoto hnoje .Zde je projev v cestine a pod nim v originale .To co se nyni deje v americe neni snad ani mozne ,ta zrudna seslost nici deti jiz od 3-4 let v materskych skolkach a kde to jde ,kdyz reknu praseci hlavy, je to pro ty svine jako pohlazeni snad jen bejcak a vzdy po ranu 50x pres kule by je vylecil na par hodin

    http://www.lifenews.sk/content/viceprezident-usa-%E2%80%9E%C5%BEidia-v-amerike-pomohli-man%C5%BEelstv%C3%A1m-homosexu%C3%A1lov%E2%80%9C

    https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2013/05/22/biden-jewish-leaders-helped-gay-marriage-succeed/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *