Goje tu nechceme! Izrael vyhostil ukrajinské válečné uprchlíky nežidovského původu. Ukrajinské goje ať živí jiné země

Sdílet

Stát Izrael vyhostil několik stovek ukrajinských válečných uprchlíků, kteří nejsou židovského původu. Dalším zabránil ve vstupu do země.

Podle stanoviska izraelské vlády bude Izrael přijímat pouze uprchlíky židovského původu, nebo jejich rodinné příslušníky. Ukrajinské uprchlíky goje si mají rozebrat ostatní země! Z Ukrajiny již odešlo několik milionů Ukrajinců, V Polsku jsou jich 2 miliony, v ČR nejméně 300 000 a Izrael se není ochoten postarat ani o 200 stovky nežidovských uprchlíků?! Přitom se tentokrát (na rozdíl od syrských válečných uprchlíků) jedná skutečně o ženy s dětmi. To se u izraelské vlády nenajde ani ta špetka soucitu s těmi nebohými lidmi? Přitom izraelský stát je do konfliktu na Ukrajině prostřednictvím vyslaných židovských vojenských „dobrovolníků“ aktivně zapojen (psali jsme zde). Za eskalací konfliktu navíc může židovský prezident Ukrajiny, který sám schovaný v zahraničí (Polsko), vyzývá k boji až do posledního Ukrajince a konflikt propukl hned po jeho veřejném vyjádření, že Ukrajina plánuje získat jaderné zbraně.

Pravdou je, že se našlo pár Izraelců, kteří proti vyhošťování válečných uprchlíků z Ukrajiny protestují, ale většina izraelské veřejnosti a především náboženské kruhy jí naopak schvalují. Je to smutný obrázek.

Chaim, autor žije v Izraeli


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *