Ukrajinští muži se podle západního tisku snaží uprchnout ze země. Co na to česká oficiální propaganda fantazírující o nadšených Ukrajincích bránící svou vlast a prezidenta?

Sdílet

Podle české oficiální propagandy jsou prý Ukrajinci rozhodnuti bránit svojí vlast do poslední kapky krve proti ruským agresorům. Muži se cvičí se zbraní, ženy vyrábějí zápalné lahve a všichni stojí za svým statečným prezidentem, kterým je Žid V. Zielenski. Ten je na oplátku vyzývá k boji do posledního muže (a ženy).

To ale koliduje se zprávami z oficiálních západních medií a mezinárodních organizací (OSN). Podle kterých se mnoho ukrajinských mužů snaží uprchnout ze země, kde platí stanné právo a muži ve věku 18-60 let mají zakázáno opustit zemi. Mezinárodní organizace (OSN) dokonce vyzývají k humánnímu přístupy, aby ukrajinské organy takové muže netrestaly a nemučily. Ono se to pochopitelně netýká všech mužů, například všem ukrajinským mužům židovského původu bylo neoficiálně, ale za podpory ukrajinských úřadů dovoleno opustit zemi. Stejně tak se mimo zemi přesunuly nomenklaturní kádry po majdanovského režimu a mafie (což je na Ukrajině skoro totéž).

Skoro to vypadá, že český liberálně demokratický režim bude muset uvalit cenzuru po alternativních webech i na oficiální západní media. Jinak se mu „komunikační jednotu a klid na válku“ v české kotlině nepodaří udržet.


Sdílet

2 Replies to “Ukrajinští muži se podle západního tisku snaží uprchnout ze země. Co na to česká oficiální propaganda fantazírující o nadšených Ukrajincích bránící svou vlast a prezidenta?

  1. Cernochova je uplne pitoma slepice Po otevreni huby z ni padaji vyumelkovane blaboly neco jako kdyz uplneho blba postavite na podium aby vysvetlil vesmir Tato vlada je tedy neco ,skoda ze tam jiz neni onen cikan co znasilnoval za piraty male deti .Kam jste to dospeli Cesi???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *