Ukrajinské „reformy“ po převratu v roce 2014. Za tohle mají umírat běžní Ukrajinci?!

Sdílet

Oficiální media fantazírují, jak běžní Ukrajinci statečně bojují za svojí liberální demokracie a vládu vedenou židovským prezidentem Zielenskym. Proto je dobré si připomenout, jak to na Ukrajině ve skutečnosti vypadá a co se tam od převratu v roce 2014 stalo.

rok 2015 – reforma ministerstva vnitra a policie. Rozsáhlá obměna personálu, do vedoucích struktur policie, tajných služeb a milicí je jsou dosazeni příslušníci trestných praporů a mafiáni. Kriminalita roste od té doby exponenciálně. Mafie operuje zcela otevřeně a je součástí režimního establishmentu. V zemi roste již dříve obrovská korupce.

rok 2016 – reforma zdravotnictví. Dochází ke snížení počtu nemocnic a zdravotnického personálu, zbytku nejsou vypláceny mzdy a systém veřejného zdravotnictví se de facto rozpadá. Hodně zdravotnického personálu odchází do zahraničí, většinou do Ruska, ale i Polska, ČR. Likvidace psychiatrických léčeben s rozpouštěním pacientů. Záchranka byla zrušena, pacienti v akutním stavu musí být k lékaři přivezeni příbuznými.

rok 2017 – reforma školství s cílem „být jako na Západě“. Součástí jsou škrty v rozpočtu, snížení počtu škol a pedagogů. Následuje změna obsahu učiva, která vedla ke snížení úrovně znalostí žáků.

rok 2018 – byla legalizována transplantace orgánů s povolením k prodeji orgánů do zemí EU. Mafie zcela otevřeně začíná obchodovat s orgány nebohých Ukrajinců, které jsou prodávány západním čekatelům na transplantace.

rok 2019 – schizma ukrajinské pravoslavné církve. Ukrajinská církev se odtrhla od ruské a následuje její prudký úpadek.

rok 2019, již za prezidenta Zielenského bylo zrušeno moratorium na prodej půdy a byl vytvořen trh s půdou. Oligarchové a zahraniční investoři začali skupovat půdu, což zasadilo ránu zemědělství a vedlo ke zvýšení cen zemědělských produktů, nemluvě o tom, že Ukrajinec přestal být vlastníkem své půdy. Veškerou půdu zprivatizovali tamější židovští oligarchové a jejich soukmenovci z Izraele a USA. O Ukrajině se začíná mluvit jako o novém Izraeli 2.0. , kam má být přesídleno obyvatelstvo Izraele.

rok 2020 – bylo legalizováno hazardní podnikání s odkladem daně na čtyři roky. Majitele kasin jsou v naprosté většině místní židovští oligarchové spolupracující s mafií. Státem podporovaný gamblingu vedl růstu kriminality, k tomu se přidal nárůst počtu hráčů a urychlené ožebračování určitých kategorií obyvatelstva.

rok 2021- přijala Nejvyšší rada Ukrajiny zákon umožňující rozmístění armádních jednotek a všech druhů zbraní zemí NATO na celém území. začíná se plánovat útok na ruský Krym a separatistické republiky na východě.

Dne 19. února 2022 prezident Zielensky prohlásil, že Ukrajina zvažuje získání jaderných zbraní.

Shrnuto a podtrženo: Ukrajincům v zemi už vůbec nic nepatří, země je už zcela oficiálně vlastněna cizinci a ti mají i svého prezidenta. Ukrajinci jsou hubeni chudobou, alkoholismem, gamblingem, nedostupnou zdravotní péčí. Mladí lidé utíkají houfně ze země.

Tak za tohle prý bojuje a umírá podle oficiální propagandy každý správný Ukrajinec!


Sdílet

One Reply to “Ukrajinské „reformy“ po převratu v roce 2014. Za tohle mají umírat běžní Ukrajinci?!”

  1. Ale Velemrd Zeleny je tlustsi a tlustsi ,asi mu ta valka sveci ,mozna ze zere marmeladu ve sklepe jako na Fialovy Rakusan a ostatni cesti poloblbove

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *