Izrael nebude ukrajinským nežidovským uprchlíkům poskytovat zdravotní péči zdarma, mají si platit vše sami a dokonce jim zakázal vstup do země. V ČR mají registrovaní ukrajinští uprchlíci zdarma lékařskou péči, dopravu, ubytování, stravu a přijít může každý… a ještě oficiální media nazývají kritické Čechy lůzou

Sdílet

Stát Izrael nebude poskytovat ukrajinským uprchlíkům gojům, kteří nemají alespoň židovské příbuzné, lékařskou péči zdarma. Mají si všechnu péči buď hradit sami, nebo si koupit drahé soukromé pojištění. Že Izrael podepsal kdysi konvenci o pomoci uprchlíkům, která ho k tomu zavazuje? Ale prosím vás, kdo by si na něco takového dovolil poukazovat. Jednou možností, jak pro chudé Ukrajince v Izraeli získat ošetření zdarma, jsou tedy charitativní organizace, která jsou často provozovány a financovány křesťany. Nově navíc Izrael zrušil pro Ukrajince (goje) vstupní turistická víza „on arrival“ a de facto jim zakázal vstup do země.

To kontrastuje s postupem české vlády. Do země může vstoupit každý a je jedno, jaké je národnosti a barvy pleti. Vláda dále nabízí ukrajinským uprchlíkům zdarma plnou lékařskou péči (která je lepší než pro české občany, protože řada z nich si například musí oplatit lékařskou péči sama), dopravu, ubytování, stravu, vstupy do kulturních zařízení atd atd. Když se najdou Češi, kteří to kritizují, tak okamžitě vyrazí do útoku oficiální media a začnou je nazývat lůzou, která to ale všechno bohužel musí platit, což už media neříkají. Přitom do Čech přichází především příslušníci tamějšího režimu a mafie, kteří se zde chtějí ukrýt před válkou a případnou pomstou místních za jejich teror a také příbuzní a rodiny Ukrajinců, kteří v ČR již pracují.

Chaim, autor žije v Izraeli, ale věří, že všichni lidé jsou si rovni


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *