Černí uprchlíci už v Německu znásilňují i válečné uprchlíky z Ukrajiny. Černý násilník nedělá rozdíl mezi bílou Němkou a Ukrajinkou, německé úřady ano!

Sdílet

V německém Düsseldorf pojali černí uprchlíci pomoc ukrajinským válečným uprchlíkům po svém. V Hotelu Oscar Wilde znásilnili dva uprchlíci (jeden z Iráku a druhý z Nigerie) mladou Ukrajinkou, která do Německa utekla před válkou v její vlasti. Podle posledních zpráv znásilněná Ukrajinka hodlá raději odcestovat z Německa pryč, protože se tam již necítí bezpečně.

Tento akt vyvolal v Německu pobouření mezi politiky establishmentu. Ty sice nijak nevzrušují znásilněné bílé Němky ze strany černých imigrantů, ale teď se jede „Ukrajina a válka s Rusem“, takže tohle je mrzutost. Problém je v tom, že do Německa stále přichází tolik černých uprchlíků z Afriky a Asie, že je nejde od těch z Ukrajiny oddělit. To by musely úřady bílým Němcům začít zabavovat domy a vyhánět je na ulici a na to ještě není doba zralá. Také to narušuje oficiální obrázek údajné plné integrace „syrských“ válečných uprchlíků z celého světa do německé společnosti. Proto politici establishmentu najednou volají po přísném potrestání viníků! Proč to nedělali, když uprchlíci znásilňovali bílé německé ženy a dívky, chtělo by se ptát?! Je to snad tím, že podle zadání globální finanční oligarchie mají být bílí Němci jako národ zlikvidováni?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *