Syrský uprchlík se pokusil znásilnit mladou Vídeňačku, tak vytáhla z kabelky nůž a uprchlíka pobodala. Rakouská policie se pokusila případ ututlat a následně obvinila mladou ženu z ublížení na zdraví! Kudla proti uprchlíkům jako nový dámský doplněk?

Sdílet

Mladou ženu (22) se pokusil minulý týden znásilnit syrský uprchlík (24) ve vídeňské čtvrti Meidling. Když krátce po půlnoci zaútočil agresivní uprchlík na náhodně jdoucí bílou Rakušanku, tak zažil velké překvapení. Statečná žena totiž vytáhla z kabelky nůž a urputně se bránila, takže uprchlík utrpěl několik řezných a bodných ran a utíkala na policii. Později byl policií zatčen (ačkoliv se sám vydával za oběť přepadení) a převezen do nemocnice k ošetření a nyní je ve vazební vězeňské nemocnici.

Policie ale případ zveřejnila až po naléhání místních medií a původně se snažila případ ututlat. Vrcholem policejní práce ale bylo následné obvinění napadené ženy z ublížení na zdraví! Ono by to mohlo inspirovat další bílé Rakušany k aktivní obraně proti teroru ze strany uprchlíků, které je každodenní. Od obtěžování a šikany v MHD, po útoky na ulici, krádeže atd. Zkrátka a dobře bílá žena se smí pouze nechat znásilnit, jinak bude obviněna za „napadení uprchlíka v sebeobraně“.

V Rakousku dámy asi začínají mít nové módní doplňky, místo rtěnky začínají mladé ženy a dívky nosit v kabelce kudlu na ochranu proti agresivním uprchlíkům. Tohle je ten západ, kam chtějí čeští havlisté patřit?


Sdílet

One Reply to “Syrský uprchlík se pokusil znásilnit mladou Vídeňačku, tak vytáhla z kabelky nůž a uprchlíka pobodala. Rakouská policie se pokusila případ ututlat a následně obvinila mladou ženu z ublížení na zdraví! Kudla proti uprchlíkům jako nový dámský doplněk?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *