Legalizace pedofilie na postupu. V USA už mohou „nebinární“ vedoucí – chlapy spát s děvčátky v táborové chatce

Sdílet

Velmi překvapeni a pobouřeni byli rodiče dívek z Weawer Elementary School v Kalifornii, Při „vědeckém“ táborovém kempování totiž spal s jejich dětmi (11 let) v chatce i „nebinární“ muž. Tedy jedná se o muže, který se vydává za „nebinární osobu“ (osobu bez pohlaví). Podle školy „je v pořádku“ pokud se muž považuje za ženu, aby spal s děvčaty v jedné místnosti, sdílel s nimi sprchy a toalety. Děti zatím nehlásily žádné sexuální obtěžování.

Podle všeho se jedná o klasické Overtonovo okno, jak učinit pedofilii společensky akceptovatelnou a později ji legalizovat. Také může jít o snahu školy vyhovět konkrétní deviantní osobě, která mohla mít nutkání ukájet své deviantní choutky.

Tohle je ten západ, kam chtějí „čeští“ havlisté patřit?! Poslali by jste své děti na podobný výlet?!


Sdílet

2 Replies to “Legalizace pedofilie na postupu. V USA už mohou „nebinární“ vedoucí – chlapy spát s děvčátky v táborové chatce

  1. Mám tu jednu znepokojivou informaci, včera se rozjelo blokování desinfo. webů. Přestalo jet voxpopuliblog.cz, pravyprostor.cz a podobné. Co na to říct, kritizovali jsme Čínu, Rusko nebo Írán, jak si dovolují blokovat weby. Nyní jsme se dopracovali vedle nich, z internetu se stává bulvární tisk online neboli další televize.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *