Bavorsko v lockdownu, přesto počet ilegálních uprchlíků prudce rostl

Sdílet

Je to stejně záhada, Bavorsko bylo v dalším nekonečném lockdownu, bílý Němec nemohl pomalu vystrčit nos z baráku, policie měla oči na stopkách, aby odhalila případné korona narušitele, ale počet ilegálních imigrantů prudce rostl! Jak je to možné?! Jak se dostali ilegální uprchlíci přes všechny ty kontroly na letištích, ve vlacích, autobusech, kam nikdo místní bez korona pasu nemohl ani vstoupit?! Přesto podle vyjádření bavorského ministra Joachim Herrmanna vzrost počet ilegálních uprchlíků o 37%! Ještě víc vzrost počet žadatelů o asyl mimo jiné v rámci spojování rodin – ten narostl dokonce o 63%!

Podla bavorského ministra lze očekávat výrazné zhoršení situace, Nová spolková vláda vyhlásila záměr udělat z Německa a EU otevřeně přistěhovaleckou zemi, kde je každý vítán. Smutné na tom je, že se to m á týkat i státu, kde obyvatelstvo žádné barevné uprchlíky nechce jako třeba v ČR, na Slovensku, Polsku atd.

Mimochodem podobný trend probíhal potajmu za vlády A. Babiše i k nám v době korona lockdownů masivně přicházeli barevní uprchlíci, ve naprosté většině mladí muži muslimského vyznání. Současná vláda P. Fialy to dokonce chce podle některých indicií udělat oficiální agendou a imigrantské neziskovky se už třesou na nové granty a dotace.


Sdílet

2 Replies to “Bavorsko v lockdownu, přesto počet ilegálních uprchlíků prudce rostl

    1. A vy jste kdo? Umíte vůbec česky – když nedáte dohromady ani souvislou větu? A koho nazýváte nebystrými skinheady?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *