Ve Švédsku mají první trans genderovou ministryni, dostala na starost školství…!

Sdílet

Ve švédské vládě zasedne nová ministryně školství Lina Axelsson Kihlblom (51), která je transesuálka. Původní profesí právnička a ředitelka školy si nechala provést změnu pohlaví ve 25 letech. Nyní se má ujmout resortu, kde půjde o budoucí vzdělání dětí ve Švédsku. V zemi již dlouhodobě zuří pro genderová a lgbt agenda ve školách a roste počet dětí, které díky tomu začínají mít problémy se s svou sexuální orientací. Tento trend bude díky nové ministryni jistě ještě posílen. V školách tak budou plést hlavou dětem nejrůznější devianty, úchylové a blázni a vláda bude dětem a rodičům říkat, že tak to má být. Kdo bude protestovat, ten půjde do vězení a odeberou mu děti.

Je to další z kroků, které mají vést k likvidaci bílých obyvatel země a jejich nahrazení nejdříve LGBT++P totalitou a následně středověkým chalífátem. To je ten západ, kam chtějí čeští havlisté patřit?

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

One Reply to “Ve Švédsku mají první trans genderovou ministryni, dostala na starost školství…!”

  1. Z článku – odkaz: https://www.thelocal.se/20211130/sweden-gets-its-first-transgender-government-minister/
    „Social Insurance Minister Ardalan Shekarabi“
    Švédství pana ministra asi také nebude tak úplně košér. A opravdu si nedělám iluze, že by ten pán hájil tradiční hodnoty, zájmy bílých Švédů a zájmy obyčejných lidí.
    Ale osoba středního rodu mající na starost výchovu dětí, to je už jiný šálek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *