Půjdou čeští chlapci umírat za obnovení Chazarské říše – Izraele 2.0?

Sdílet

Na území státu zvané Ukrajina se schyluje k vojenskému konfliktu mezi „Západem“ a Ruskem. Jedním z důvodů je podle všeho snaha o obnovení tehdejších Chazarské říše jako Izraele 2.0. Chazarská říše říše zabírala v 8. a 9. století téměř 3 000 000 km2. Její obyvatelé Chazaři následně masivně konvertovali k judaismu (tzv. chazarská disputace – judaismus totiž dovoloval lichvu a vlastnictví otroků) a tvoří dnes tzv. aškenázskou větev světového židovstva.

Budoucnost Izraele je totiž nejistá. Jak jsou globální finanční oligarchií systematicky likvidovány USA a západní Evropa, tak mizí hlavní finanční sponzoři a ochránci Izraele a proto je izraelské obyvatelstvo potřeba přestěhovat jinam. Což v případě bývalé Chazarské říše bude vlastně takový velký návrat do domoviny. Od majdanového převratu v roce 2014 se k tomu vše připravuje. Půda a zbytek majetku je privatizován do těch správných rukou (což nejsou místní Ukrajinci), původní obyvatelstvo je vyháněno ze země a současně likvidováno chudobou a nemocemi.

Jenže potomci Chazarů pochopitelně nejraději válčí cizíma rukama, takže k boji bude použito jednak místní ukrajinské obyvatelstvo (lze předpokládat jeho mizernou bojovou morálku, protože proti vlastní – Rusům Ukrajinci bojovat chtít určitě nebudou), proto bude potřeba spolehnout se na západní armády a jejich „spojence“. To jsou dnes oficiálně i Češi. Lze proto předpokládat, že „česká“ vláda vojáky do boje za „chazarský kaganát“ pošle. Budou čeští chlapci ochotně umírat za cizí zájmy, nebo se odmítnou globálního divadla účastnit stejně jako většina české veřejnosti? Žádný racionální důvod českého zapojení do tohoto konfliktu neexistuje, naopak následky mohou být pro český národ katastrofální!

Mike Donák, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *