Německo začínají v oficiálních reklamách pro zahraniční turisty propagovat barevní míšenci. Nasadí Czechturist Vietnamce ze Sapy, nebo černochy z Václaváku?

Sdílet

Německá oficiální agentura germanyturism na podporu incomingové turistiky zahájila neuvěřitelnou reklamní kampaň. K návštěvě Německa začínají cizího turistu lákat barevní míšenci. Cílem je zjevně propagovat Německo nikoliv jako stát bílých Němců, ale jako jakýsi multikulti mišmaš, kde vlastně už žádní běloši nežijí. Není divu, podle zadání globální finanční oligarchie se s bílým Němcem již nepočítá a je systematicky likvidován (koronavirus, koronaočkování, imigrace, ekoteror…). Cílem je vyhlášení evropského chalífátu.

To by mohl být inspirací pro vládní Czechturist. Ono posměšně znějící „Česko“ by mohli začít propagovat vietnamští drogoví dealeři z večerek, nebo tržnice SAPA, případně černoši a Arabové, kteří v Praze na Václaváku prodávají turistům drogy. To by byla ta správná prezentace liberálně demokratického protektorátu. Ani Slovensko by nemuselo zůstat pozadu. Cikáni z osad jsou ideální materiál na prezentaci „slovenské“ kultury.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *