V Holandsku policie proti odmítačům vakcín použila střelně zbraně. Vše pod vedením starosty muslima. Kdo zapálil policejní auta?

Sdílet

Používání nejrůznějších forem útlaku na odmítače experimentálních vakcín a koronavirové „nové normality“ nabírá každý den nových podob.

V holandském Rotterdamu dokonce policie proti demonstraci proti dalšímu lockdownu a v podstatě teroru neočkovaných použila poprvé střelné zbraně. Zatím jen na výstražnou palbu do vzduch. Důvodem údajně bylo zapálení policejního auta. Muslimský starosta města Ahmed Aboutaleb nazval demonstraci „orgiemi násilí“. Podle všeho se jednalo o cílenou provokaci ze strany režimu, která by umožnila jednak další diskreditaci „neočkovaných“ a také oficiálně ospravedlnila další policejní brutalitu proti lidem, kteří odmítají být pokusnými králíky západních farmaceutických firem. Na zapálení několika automobilů se vždy najde snadno několik „mladíků“ z řad uprchlíků. Ti s pouličním násilím v západní Evropě mají velkou zkušenost. Také není náhodou, že se tam stalo ve městě, kde je starostou muslim. Islamizace západní Evropy je koronavirem velmi urychlována. Davy muslimských maldíků uprchlíků přijíždějí přece dál, bez ohledu na nejrůznější lockdowny.

Situace je o to bizarnější, že v Holandsku mají oficiální proočkovatelnost 83% (tedy nad hranici všech kritérií o vytvoření kolektivní imunity pomocí očkování) a další 2 miliony oficiálně nemoc prodělaly a přitom mají aktuálně počty „nakažených“ nad 21 000 za den a čísla rychle rostou. Také se údajně plní nemocnice nemocnými, kdy převažují očkovaní (pochopitelně oficiální lež je, že to jsou neočkovaní, ale té věří jen blázen). Kde se tedy stala chyba? U neočkovaných, kterým nic není a mohou tedy těžko šířit akutní nemoc, kterou nemají? Nebo naopak u očkovaných, kde má vakcína zcela jiný účinek než se oficiálně tvrdí a slibuje?!

Co přijde nyní? Brutalita ze strany režimů bude stoupat a lze očekávat i pokusy o násilnou vakcinaci, či fyzickou likvidaci neočkovaných. Najít si záminku pro palbu do pokojně demonstrace je hračka. Ti, kteří za tím stojí, nás považují za zvířata a taky se k nám tak chovají. Dokážeme na ně konečně ukázat prstem a rozhodně se jim postavit? Ustoupit už nemají odpůrci depopulačních experimentů kam, za nimi je propast!

vědátor

PS Redakce vyzývá J. Cempera, aby neprodleně vyrazil na místo činu. Jistě potvrdí, že neočkovaní mohou za vše, včetně špatného počasí. Také připomínáme, že Holandsko je rájem lgbt aktivistů a tam by Cemper mohl zažít i nějakou „pěknou chvilku“ mezi svými 🙂


Sdílet

One Reply to “V Holandsku policie proti odmítačům vakcín použila střelně zbraně. Vše pod vedením starosty muslima. Kdo zapálil policejní auta?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *