Nechceme být pokusnými králíky, proto odmítáme očkování korona vakcínou! Debatu o „svobodě“ uměle vytvořili nepřátelé českého národa a jejich služebníci. Nenechte se na to nachytat!

Sdílet

Korona diktatura a očkovací lobby se snaží odpůrce a lidi odmítající očkování experimentální vakcínou vykreslit v establishmentových mediích jako „nezodpovědné fanatiky, kteří se ohánějí svobodou a nemají ohled na druhé“. Jenže to není pravda! Naprostá většina lidí, odmítajících očkování nevyzkoušenými vakcínami, je odmítá z důvodu, že jim oprávněně nevěří. Lidé zkrátka nechtějí být pokusnými králíky západních farmaceutických firem. Proč by měli věřit vakcínám, které byly podle jejich „tureckého vynálezce“ vyvinuty za odpoledne?! Vakcíny nikdo řádně netestoval, které byly velmi podivně schváleny odpovědnými kontrolními orgány (FDA, EMA, SUKL..atd.). Vakcíny jsou propagovány nevěrohodnými politiky, úplatnými „odborníky“ (v ČR Prymula, Maďar atd..). Lidé navíc vidí, že vakcíny mají převážně pouze negativa.

Proto odmítají být pokusnými králíky.

Nepřátelé našeho národa (světoví parazité) tohle vše ví. Proto přišli se zástupnou agendou, která má odmítání vakcín zdiskreditovat. Jednou z těchto snah je umělé vytvoření dojmu, že se jedná o sobce, kteří pro svojí „svobodu“ obětují druhé. Je to uměle vytvořený koncept, na který se část neočkovaných nechala chytit. Ono to zní lákavě, moje svoboda, že?! Jenže je to past, protože se na neočkované dá potom snadno útočit a oni nebude mít sympatie mas a bude snadné je zlikvidovat. Stačí se podívat, kdo byl nyní nasazen jako hlavní odmítač očkování. Jistý Karel Janeček, miliardář, který prý zbohatl na řízení světových burz?! Stačí si uvědomit, kdo ovládá finanční systém a zapátrat po původu pana Janečka (není prý českého původu) a mnoho otázek bude rázem zodpovězeno! Musíte pochopit, že tihle globální parazité včetně jejich páté kolony u nás, mají z rozvracením hostitelských společností staleté zkušenosti a mají na to i ideologický koncept, který nazývá všechny ostatní lidi jejich otroky a zvířaty.

Na člověka, který to odmítá z důvodu odmítání podílů na experimentech, už ta snadno útočit nejde. Už i oficiální media začínají přiznávat, že vakcíny mají vedlejší účinky a to často velmi vážné, včetně tisíců zbytečných úmrtí. Proto říkejme, odmítáme se podílet na pseudovědeckých experimentech, na to máme právo! Za tohle právo budeme bojovat všemi prostředky až do konce!

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *