V Rakousku pořádají pro děti školní výlety do očkovacích center. Děti se zde mohou nechat naočkovat i bez souhlasu rodičů

Sdílet

V rakouském Gmündu místní politici organizují „očkovací autobusy“ ( Impfbusse) pro děti a mladistvé, které je vozí na výlet do očkovacích center. Tam se děti mohou nechat naočkovat i bez souhlasu a proti vůli svých rodičů. Těm je to oznámeno až zpětně. Podle místních politiků jde o revoluční urychlení proočkovanosti populace.

Probíhá to zhruba takto, školáci jsou naloženi do autobusů a odvezeni do očkovacího centra na prohlídku zařízení. Tak se jim dostane propagační „nalévárna“ ohledně úžasného a neškodného očkování pěknou vakcínou a děti jsou vybízeny k očkování. Část pochopitelně tlaku nedokáže odolat.

Vlastně se jedná o takový školní výlet. Dříve se jezdilo do Alp, nebo do Vídně, nebo na nějaké exkurze, to je už minulost! Nyní frčí očkovací centra.

Připomenu, že se jedná o spolkovou zemi Niederösterreich (Dolní Rakousko), kde vládne Rakouská lidová strana premiera Kurze, který je tak obdivován některými českými „vlastenci“.

Hans von Graz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *