Po povodních v Německu rabovali hlavně Cikáni a uprchlíci

Sdílet

Nedávné rozsáhlé povodně v západní části Německa přinesly i následné rabování opuštěných obydlí a vyplavených domů. Media původně mluvila a jednotkách případů a informace nezávislých medií o masové účasti nebílých cizinců označovala za „pravicovou propagandu a nenávist“.

Nyní ale vylezla pravda na světlo. Celkem došlo k nejméně 193 případům rabování ve 24 městech, většinou ze strany malých band. Nejvíce zastoupeni byli občané Rumunska (v naprosté většině Cikáni), následováni nejrůznějšími uprchlíky. Uprchlické rabovací bandy měly pestrý původ. Turecko, Sýrie, Bulharsko , Srbsko , Albánie, Nigerie, Afghánistán, Libanon, Maroko, Nigerie, Bangladéš, Kamerun, a třeba Kongo. V případě Bulharska a Srbska se opět s největší pravděpodobností jednalo o Cikány. Policie zadržela celkem 145 podezřelých a jen 19% z nich mělo německé občanství a většina z nich podle všeho nebyli etničtí Němci.

Není divu, většina uprchlíků považuje Německo jako zemi, kterou mohou kořistit a rabovat. Ať už formou zneužívání sociálních dávek, nebo kriminalitou. V Česku žijící nebílé menšiny se chovají úplně stejně. Cikáni. Arabové. Vietnamci, černoši….

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *